9 ја следат оваа компанија


Онлајн Саем за Мебел! Купон од 299 ден. или 499 ден. со кој добивате до 30% попуст на ролетни, комарници и прозорци во модел по избор од Roll Export

img

Цена од

299 ден.

Цена

ден.

ден.

Опција Ве молиме одберете една од наведените опции!

Преостанато време

Купени: 9

Добивате

Опции на понудата:

Купон за нарачки до 30 000 ден. 299 ден.
Купон за нарачки над 30 000 ден. 499 ден.

Купон по избор со кој добивате:

 • 30% попуст на PLISE комарник
 • 25% попуст на ROLLO комарник
 • 25% попуст на ФИКСЕН комарник
 • 25% попуст на ПВЦ ролетни
 • 25% попуст на алуминиумски ролетни
 • 15% на прозори salamander

Цената на купонот за нарачки до 30 000 ден. е 299 ден.

Цената на купонот за нарачки над 30 000 ден. е 499 ден.

 • цената на plise комарник е 45 евра 
 • цената на rollo комарник е 40 евра (во рамка)
 • цената на фиксен комарник е 18 евра 
 • цената на ПВЦ Ролетни е 18 евра
 • цената на алуминиумски ролетни е 45 евра
 • цената на прозорците е од 9 евра нагоре по метар должен

Услови

 • Купонот може да се искористи од 31.03.2021 до 31.05.2021
 • Купонот за оваа зделка може да го прикажете од Вашиот смарт телефон или таблет (не е задолжително печатење)! Симнете ја Grouper Android или iOS апликацијата и уживајте во купувањето!
 • За сите дополнителни информации во врска со услугата потребно е да контактирате дирекно со компанијата Roll Export

Опис

Компанијата Roll-eksport ДООЕЛ Скопје е во приватна сопственост и e основана во далечната 2003 год. од г-дин Игор Сталески , е со седиште на ул.Боро Тодорови бр.23 нас. Керамидница.

Основна цел на компанијата е да обезбеди сигурност и безбедност во домот, одлична звучна и термичка изорација и да одезбеди подобар визуелен изглед по желба на клиентот а со тоа и зголемено задоволство на потрошувачот. Наши клучни потрошувачи се клиенти кои имаат потреба од производи изработени со високо квалитетени материјали кои се тестирани и докажани, клиенти кои имаат потреба од изработка на производи по однапред земени димензии со боја и дизајн по желба и нарачка изработени посебно за нив со кој би ги задоволиле барањата и очекувањата на потрошувачот.

Основна дејност на компанијата е производство и монтажа на

- Пвц прозорци и врати

- PVC и AL. надворешни ролетни

- Сите видови на комарници

- Венецијанер, вариолајт, роло и зебра завеси

- Соломатик ролетни

Како дополна на програмата на надворешна столарија нудиме комарници кои се поставуваат во вид на мрежа на прозорците и вратите во вашата куќа. На тој начин се овозможува непрекинат влез и циркулација на воздухот и спречување на влез на инсекти. Можат да се монтираат на сите видови ПВЦ и Алуминиумски столарии. После поставувањето на комарниците прозорците или вратите може непрекинато да се отвараат или затвараат.Рамката на комарникот се изработува од алуминиум,а мрежата од стаклени влакна, односно фиберглас. Фибергласот има голема опторност на надворешни влијанија, со што се зголемува векот на траење. Овие комарници обезбедуваат стопостотна ефикасност во спречување на влез на инсекти, овозможува одлична видливост, не се смалува количеството на светлина во просториите.

Роло комарник
Комарникот се намотува како ролетна во кутијата, од каде е и називот Ролокомарник. Изработен е од високо квалитетен Алуминиум, со тоа има и долг век на траење.Го има во повеќе бои според RAL карта.Едноставно управување, клик систем, комарникот се потегнува надолу со помош на нарачките поставени на завршната ламела и во долна крајна позиција сам се закачува, доколку сакаме да се собере ја притискаме завршната ламела и комарникот се откачува и лесно се подигнува.

Фиксен комарник
Изработен е од алуминиумски профили со димензии споени со пвц спојки кои формираат рамка на која се става мрежа од фиберглас и истата се затега со соодветна гума. Се вградува директно на прозорската рамка. По потреба лесно се демонтира и монтира.

Плисе комарник
Комарник од неговата генерација за излегување на тераса без никакви препреки Во летните месеци , кога вратите и балконите често се оставаат отворени, често во внатрешноста на нашите простории влегуваат инсекти.Одлично решение за одбрана од тие несакани гости се комарниците и тоа без затварање на вратите. За излезите на терасите и балконите ги препорачуваме плисе комарниците кои влегуваат во класиката на клизни комарници. Главната карактеристика е висококвалитетниот АЛУ профил кој му дава стабилност и издржливост, а со тоа и одлична функционалност и доживотен век .Мрежата на комарникот е отпорна на временските прилики . Нејзиното одржување е едноставно и може да се пере со вода.Во затворена положба мрежата е скриена во кутијата на комарникот. При отварање и затварање може да се остави во било која позиција.

ПВЦ РОЛЕТНИ
ПВЦ ролетните обезбедуваат максимална заштита од непосакувани погледи од сонце како и дополнителна топлотна и звучна изолација.Освен практичната, тие имаат и декоративна функција. Ламелите и кутиите можат да бидат во различни бои и димензии, што овозможуваа успешно да се вклопат со било која фасада. Според начинот на изведба постојат два основни типа на изведба на PVC ролетни: предпрозорски и надпрозорски.

Пвц ролетните се најчесто употребувани најчесто барани ролетни.Ролетната и нејзините делови се комплетно од Пвц. Овој тип на ролетни нуди најдобра светлосна и термичка изолација во однос на цената. Исто така, ролетните со новиот тип на широка шина овозможуваат комплетно затворање на прозорот со што се овозможува да се исполни целиот простор меѓу шината и фасадата. Од аспект на понудата на бои, најзастапени и најбарани се белата и сивата боја бидејќи се најтрајни. Има и кафеава и жолта боја, но наша препорака е избегнување на потемни бои.посебно кафеавата, бидејќи привлекуваат повеќе сончева енергија и со текот на времето доаѓа до деформација и откачување на лајсните на ролетната. Пвц ролетните се нудат во две варијанти: со обичен механизам за кревање и спуштање и со автомат.

Втората варијанта е подобра, бидејќи имаат автоматска кочница вградена во автоматот и каишот се собира внатре во куќиштето од автоматот со што се добива подобра естетика.практичност, фукционалност и долготрајност на ролетната, за разлика од обичниот механизам кој ја нема оваа можност. Автоматот се монтира од внатрешна страна. Одржувањето им е прилично едноставно.

АЛУМИНИУМСКИ РОЛЕТНИ

Изработени се од високо издржлив фабрички пластифициран алуминиум, исполнети со полиуретан пена.Ваквиот начин на изработка на ламелите допринесува за високи критериуми на издржливост, термо, звучна и додатна сигурност од кражба во вашиот дом.

ПРОЗОРИ  SALAMANDER

Како репрезентативни делови на објектот, прозорците се многу повеќе од отвори кон надворешниот свет. Нивниот индивидуален дизајн е од големо значење во одредувањето на надворешниот изглед на објектот. Како дел од фасадата прозорците мора да задоволат многу повеќе од барањата за топлинска изолација и сигурност.

Саламандер профилите покажуваат висока ефикасност во однос на звучна заштита, заштита од инфилтрација на дождовна вода, безбедност при грабеж, отпорност при временски промени и температурни разлики при што Саламандер дава гаранција од 100 години на изложеност на температури од -50С до +80С без промена на бојата. Профилите на Саламандер се произведени од виококвалитетен винил сертифициран со ознаката RAL quality Mark.

Детали за испорака

За компанијата

Компанијата Roll-eksport ДООЕЛ Скопје е во приватна сопственост и e основана во 2003 год. од г-дин Игор Сталески. Компанијата е со седиште на ул. Боро Тодорови бр. 23 во населба Керамидница.

Основна цел на компанијата е да обезбеди сигурност и безбедност во домот, одлична звучна и термичка изорација и да одезбеди подобар визуелен изглед по желба на клиентот, а со тоа и зголемено задоволство на потрошувачот.

Наши клучни потрошувачи се клиенти кои имаат потреба од производи изработени со високо квалитетени материјали кои се тестирани и докажани, клиенти кои имаат потреба од изработка на производи по однапред земени димензии со боја и дизајн по желба и нарачка изработени посебно за нив со кој би ги задоволиле барањата и очекувањата на потрошувачот.

 • Основна дејност на компанијата е производство и монтажа на
 • Пвц прозорци и врати
 • PVC и AL. надворешни ролетни
 • Сите видови на комарници
 • Венецијанер, вариолајт, роло и зебра завеси
 • Соломатик ролетни

Како дополнување на програмата на надворешна столарија, нудиме комарници кои се поставуваат во вид на мрежа на прозорците и вратите во вашата куќа. На тој начин се овозможува непрекинат влез и циркулација на воздухот и спречување на влез на инсекти. Можат да се монтираат на сите видови ПВЦ и Алуминиумски столарии.

По поставувањето на комарниците прозорците или вратите може непрекинато да се отвараат или затвараат. Рамката на комарникот се изработува од алуминиум, а мрежата од стаклени влакна, односно фиберглас. Фибергласот има голема опторност на надворешни влијанија, со што се зголемува векот на траење. Овие комарници обезбедуваат стопостотна ефикасност во спречување на влез на инсекти, овозможува одлична видливост и не се смалува количеството на светлина во просториите.

 • Купувањето на купонот се извршува само и единствено преку сајтот Grouper.mk!
 • Во спротивно Grouper.mk не сноси никаква одговорност за услугата/производот.
 • Доколку ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не овде.
Се уште нема коментари за оваа зделка. Биди прв со твој коментар.
За да објавите коментар мора да бидете најавени. Најавете се овде.