Опции на понудата:

Цезар салата
(марула, домат, свеж пилешки стек, кубети, кашкавал)
180 ден.
Туна салата
(марула, домат, маслинки, туна)
160 ден.
Сезонска салата
(домат, краставица, кромид, пиперка, маслинки, сирење)
120 ден.
Мешана салата
(зелка, цвекло, морков, домат, крастаица)
110 ден.