Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс

26 ја следат оваа компанија


Опции на понудата:

Sake
Лосос (12 парчиња)
660 ден.
Maguro
Туна (12 парчиња)
660 ден.
Sashimi Mix
(12 парчиња)
690 ден.
Sake & Maguro
Лосос и Туна (12 парчиња)
660 ден.
Deluxe Set
(13 парчиња)
770 ден.
Гарнир Sushico вакаме салата
Алергени: сусам
120 ден.
Гарнир органски соја зрнца
120 ден.
Гарнир Мисо супа
Алергени: соја, сезонско морско
120 ден.
Гарнир ориз на пареа
120 ден.
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.

Опис

*Може да додадете гарнир за +120 ден со вашата нарачка на Сашими сет.

За компанијата

  • Бесплатна достава за сите нарачки!
  • Минимална нарачка за достава е 1000 денари
  • Достава се врши од 11:00 до 22:00
  • Доставата се врши за време до 1 час и во полициски час