Опции на понудата:

Вегетаријански сендвич
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), мајонез (50 gr.), маслинки (10 gr.), кромид (30 gr.)
110 ден.
Сендвич со павлака и сирење
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), корнишони (20 gr.), кромид (30 gr.), овчо сирење (30 gr.), павлака (50 gr.), пиперка (30 gr.)
120 ден.
Сендвич со шунка
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), мајонез (50 gr.), шунка (30 gr.)
110 ден.
Сендвич со кулен
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), мајонез (50 gr.), кулен (30 gr.)
130 ден.
Цезар сендвич
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), пилешко месо (40 gr.), цезар сос (50 gr.)
130 ден.
Сендвич со свински врат
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), мајонез (50 gr.), свински врат (30 gr.)
140 ден.
Гран сендвич
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), мајонез (50 gr.), кулен (30 gr.), свински врат (30 gr.)
150 ден.