Опции на понудата:

Тоскано Сендвич со свинска пршута
Лепче, свинска пршута, кашкавал, домат, босилек, мајонез, намаз, пармезан, помфрит
220 ден.
Гет Сендвич
Лепче, пилешко поховано, кашкавал, кисела краставица, мајонез намаз, помфрит
210 ден.
Мини Бургери
Рустико лепче, плескавица, кашкавал, кис. краставица, кромид, помфрит, кечап
260 ден.
Биф Бургер
Баварско лепче, јунешка плескавица, карамелизиран кромид, кис. краставица, домат, марула, намаз од сенф, помфрит
290 ден.
Гет Бургер
Баварско лепче, сецкано свинско печење, домат, марула, карамелизиран кромид, чедар, кечап, помфрит, намаз од павлака
330 ден.