Опции на понудата:

Вафла со кулен и мелчен кашкавал
180 ден.
Вафла со пилешка салама и млечен кашкавал
180 ден.
Павлака
0 ден.
Маслинки
0 ден.
Кечап
0 ден.
Мајонез
0 ден.