Crispy - Chimney Cakes & Coffee
Достава се врши од 10 до 21 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 399 ден.
Бесплатна достава за сите нарачки
Работно време за подигнување: од 10 до 22 ч.
Клик за мени
Солено Chimney
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Ајвар
Ајвар и сирење
100 ден.
Хумус
Хумус, марула/рукола, домат, краставица, маслинки
100 ден.
Вегетаријански
Кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица, маслинки
100 ден.
Пилешка шунка
Шунка, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
88 ден.
Македонски
Сирење, путер, марула/рукола, домат, пиперка
120 ден.
Кулен
Кулен, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
130 ден.
Печеница
Печеница, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
140 ден.
Пршута
Пршута, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
112 ден.
Мисиркини гради
Мисиркини гради, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
140 ден.
Говедска шунка
Говедска шунка, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
140 ден.
Говедски кулен
Говедски кулен, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
140 ден.