Ultra last Minute капење во Сахара Резорт, Сани Бич, Неа Потидеа или Калитеа (16.09 или 17.09.2017)! 23% попуст на еднодневно капење за две лица со вклучен превоз за термин по избор од ТА Бисер Пром во вредност од 1300 ден. по цена од 1000 ден.

Опција Цена
  • Термин 16.09.2017 - Сабота
1,000 ден.
  • Термин 17.09.2017 - Недела
1,000 ден.