Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс

26 ја следат оваа компанија


Опции на понудата:

Вонтон супа
Алергени: сусам, јајца, соја сос, глутен
260 ден.
Лута и кисела супа со пилешко
Алергени: соја, сос од остриги, јајца
260 ден.
Супа со пилешко, пченка и аспарагус
Алергени: јајца, соја сос, сусам
290 ден.
Мисо супа
Алергени: соја, сезонско морско
270 ден.
Банкок Том Јам
Алергени: ракчиња
350 ден.
Рамен супа
Алергени: ракчиња, соја сос, сос од остриги, глутен
380 ден.
Пад Таи супа со ракчиња
Алергени: ракчиња, соја сос, сос од остриги
350 ден.
Том Ка Гаи
360 ден.
Салата од зачинета зелка
Алергени: сусам
250 ден.
Киноа салата од органска соја
Алергени: соја
320 ден.
SushiCo вакаме салата
Алергени: сусам
320 ден.
Салата со сурими и краставица
Алергени: ракчиња
360 ден.
Сашими салата
Алергени: риба, ракчиња, синап, сусам
670 ден.
Телешка салата на скара
Алергени: соја сос, сос од остриги
520 ден.
Пилешка салата на скара
Алергени: соја сос
420 ден.
Зачинета морска салата
Алергени: риба, лигњи, ракчиња, соја сос, сусам, глутен, јајца
570 ден.
Киноа салата со туна
Алергени: риба, соја
660 ден.
Салата со тофу
Алергени: соја
350 ден.
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.

За компанијата

  • Бесплатна достава за сите нарачки!
  • Минимална нарачка за достава е 1000 денари
  • Достава се врши од 11:00 до 22:00
  • Доставата се врши за време до 1 час и во полициски час