Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс
Sushico
Достава се врши од 11 до 22 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 1000 ден.
Бесплатна достава за сите нарачки
Работно време за подигнување: од 11 до 22 часот
Клик за мени
Суши Ролс/Рачни ролс
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Maguro Roll - Туна (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
310 ден.
Ebi Roll - Ракчиња (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
310 ден.
Kani Roll - Сурими (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
290 ден.
Sake Roll - Лосос (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
290 ден.
Unagi Roll - Јагула (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
440 ден.
Saba Roll - Скуша (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
290 ден.
Avocado Ebi Roll - Ракчиња и авокадо (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
390 ден.
Avocado Sake Roll - Лосос и Авокадо (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
380 ден.
Unagi Avocado Roll - Јагула и Авокадо (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
460 ден.
Quinoa Sake Roll - Лосос, авокадо, краставица, киноа (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
320 ден.
Kappa Roll - Краставица (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
200 ден.
Avocado Takuan Roll - Јапонска репка и авокадо (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
310 ден.
Tofu Takuan Roll - Јапонска репка и тофу (6 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
340 ден.
Veggie Roll - (8 парчиња)
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
460 ден.
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.

Опис

*Сите типови на суши содржат алергени како риба или морски плодови

За компанијата

Лоциран во срцето на градот, во Дебар маало, SushiСo е првиот суши ресторан во земјава кој нуди исклучително квалитетни специјалитети од модерните кујни на Јапонија, Тајланд и Кина.

Во процесот на подготовка на храната, огромно внимание се посветува на почитувањето на стандардите за квалитет. SushiCo ресторанот е карактеристичен по високо професионалната услуга на персоналот што воедно претставува и дополнителен мотив за посета при различни пригоди.

Ресторанот е одлично место за семејни или бизнис средби или дружби со пријателите, а овозможува и бесплатна достава на храна до посакуваната локација во Скопје.