Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс

26 ја следат оваа компанија


Опции на понудата:

Спринг ролс (2 парчиња)
Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
270 ден.
Веге Спринг ролс (2 парчиња)
Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
250 ден.
Крцкав Вонтон (4 парчиња)
Алергени: глутен, јајца, соја сос
260 ден.
Телешки кнедли на пареа (5 парчиња)
Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
280 ден.
Потпечени кледли со зеленчук (4 парчиња)
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги
250 ден.
Потпечени кнедли со телешко (4 парчиња)
Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
270 ден.
Потпечени кнедли со ракчиња (4 парчиња)
Алергени: јајца, ракчиња, глутен, соја сос, сос од остриги
300 ден.
Бун со патка (2 парчиња)
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, сусам
360 ден.
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.

За компанијата

  • Бесплатна достава за сите нарачки!
  • Минимална нарачка за достава е 1000 денари
  • Достава се врши од 11:00 до 22:00
  • Доставата се врши за време до 1 час и во полициски час