Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс

26 ја следат оваа компанија


Опции на понудата:

Донбури лосос
Алергени: сусам
450 ден.
Донбури патка
Алергени: соја сос, сос од остриги
390 ден.
Донбури јагула
Алергени: соја сос, сусам
580 ден.

Опис

*Донбури јадењата се сервираат со ориз

За компанијата

  • Бесплатна достава за сите нарачки!
  • Минимална нарачка за достава е 1000 денари
  • Достава се врши од 11:00 до 22:00
  • Доставата се врши за време до 1 час и во полициски час