Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс

26 ја следат оваа компанија


Опции на понудата:

Лосос на пареа
Лосос
720 ден.
Крцкав лаврак со ѓумбир
Алергени: риба, глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
660 ден.
Лосос на скара со теријаки сос
Алергени: соја сос, риба
720 ден.
Слатки и кисели ракчиња
Алергени: глутен, јајца, ракчиња
710 ден.
Ракчиња со индиски ореви и аспарагус
Алергени: ракчиња, индиски ореви, соја сос, сос од остриги
650 ден.
Сушико Лаврак на пареа
Алергени: соја сос, риба
670 ден.
Бун со патка (2 парчиња)
Алергени: соја сос, глутен, сусам, сос од остриги
360 ден.
Донбури патка
Алергени: соја сос, сос од остриги
390 ден.
Крцкава патка (четвртина)
Алергени: соја сос, глутен, сос од остриги
720 ден.
Крцкава патка (половина)
Алергени: соја сос, глутен, сос од остриги
1,270 ден.

За компанијата

  • Бесплатна достава за сите нарачки!
  • Минимална нарачка за достава е 1000 денари
  • Достава се врши од 11:00 до 22:00
  • Доставата се врши за време до 1 час и во полициски час