Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс
Sushico
Достава се врши од 11 до 22 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 1000 ден.
Бесплатна достава за сите нарачки
Работно време за подигнување: од 11 до 22 часот
Клик за мени
Ориз или Нудлс
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Ориз на пареа (150 гр.)
Вегетаријанско
100 ден.
Ориз на пареа (300 гр.)
Вегетаријанско
200 ден.
Ориз со зеленчук
Вегетаријанско
310 ден.
Ориз со пржено јајце
Алергени: јајца
320 ден.
Ориз со пилешко
Алергени: јајца
360 ден.
Кари ориз со телешко месо
Алергени: јајца
410 ден.
Ориз со телешко месо
Алергени: јајца
390 ден.
Таи ориз со ананас
Алергени: индиски ореви
420 ден.
Ориз со ракчиња
Алергени: јајца, ракчиња
430 ден.
Удон со зеленчук и црн лук
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги
380 ден.
Удон со телешко и црн лук
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги
490 ден.
Рамен нудлс со пилешко
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца, ракчиња
510 ден.
Рамен нудлс со телешко
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца, ракчиња
540 ден.
Рамен нудлс со ракчиња
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца, ракчиња
550 ден.
Таи нудлс со зеленчук
Алергени: кикиритки, соја, јајца, ракчиња
410 ден.
Таи нудлс со пилешко
Алергени: кикиритки, соја, јајца, ракчиња
530 ден.
Таи нудлс со телешко
Алергени: кикиритки, соја, јајца, ракчиња
560 ден.
Таи нудлс со ракчиња
Алергени: кикиритки, соја, јајца, ракчиња
610 ден.
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.

За компанијата

Лоциран во срцето на градот, во Дебар маало, SushiСo е првиот суши ресторан во земјава кој нуди исклучително квалитетни специјалитети од модерните кујни на Јапонија, Тајланд и Кина.

Во процесот на подготовка на храната, огромно внимание се посветува на почитувањето на стандардите за квалитет. SushiCo ресторанот е карактеристичен по високо професионалната услуга на персоналот што воедно претставува и дополнителен мотив за посета при различни пригоди.

Ресторанот е одлично место за семејни или бизнис средби или дружби со пријателите, а овозможува и бесплатна достава на храна до посакуваната локација во Скопје.