Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс

26 ја следат оваа компанија


Опции на понудата:

Органски соја зрна (обични)
Алергени: соја
220 ден.
Органски соја зрна (зачинети)
Алергени: соја
220 ден.
Крекери од морски ракчиња
Алергени: ракчиња
220 ден.
Крцкаво пилешко (8 парчиња)
Алергени: јајца, глутен
230 ден.
Пилешки топчиња (8 парчиња)
Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
230 ден.
Пилешки јакитори
Алергени: соја сос
310 ден.
Топчиња од ракчиња (6 парчиња)
Алергени: сусам, ракчиња, јајце, глутен
360 ден.
Крцкав лаврак и чипс (6 парчиња)
Алергени: риба, јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
420 ден.
Ракчиња кореан сос
Алергени: ракчиња, синап, јајца, глутен
460 ден.
Карпачо од лосос
Алергени: риба, соја сос, сусам
550 ден.
Карпачо од лосос и лаврак
Алергени: риба, соја сос, сусам
520 ден.
Тартар од лосос со тартуфи
Алергени: риба
590 ден.
Крцкави ракчиња
Алергени: ракчиња, соја сос, глутен, јајца
460 ден.
Темпура микс
Рачиња, Calamari, Crispy Green Beans Алергени: ракчиња, лигњи, соја сос, глутен, јајца
680 ден.
Темпура зеленчук
Тиквички, морков, крцкава боранија модар патлиџан, бејби пченка Алергени: јајца, глутен, соја сос
410 ден.
Темпура бејби лигњи
Алергени: лигњи, соја сос, глутен, јајца
610 ден.
Темпура ракчиња
Алергени: ракчиња, соја сос, глутен, јајца
710 ден.
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.

За компанијата

  • Бесплатна достава за сите нарачки!
  • Минимална нарачка за достава е 1000 денари
  • Достава се врши од 11:00 до 22:00
  • Доставата се врши за време до 1 час и во полициски час