Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс
Sushico
Достава се врши од 11 до 22 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 1000 ден.
Бесплатна достава за сите нарачки
Работно време за подигнување: од 11 до 22 часот
Клик за мени
Сет мени
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Hot Nigiri Plate (4 парчиња)
Лосос, Скуша, Туна, Лаврак
450 ден.
ABC Sushi Moriawase (15 парчиња) + Edamame
Kappa Roll 6, Kani Roll 6, California Roll 3 Алергени: соја
730 ден.
Vegeterian Set Menu (16 парчиња)
Veggie Roll 8, Avocado Roll 3, Takuan Roll 3, Tamago Nigiri 2, Goma Wakame Алергени: сусам, јајца
770 ден.
California Dream (16 парчиња)
California Roll 4, Spicy California Roll 4, Sesame California Roll 4, Black Sesame California Roll 4 Алергени: сусам
920 ден.
Sushi Queen (11 парчиња) + Edamame
Sake Roll 3, Kani Roll 3, Maguro 1, Ebi 1, Sake 1, Suzuki 1, Kani 1 Алергени: соја
1,200 ден.
Salmon Dream (16 парчиња)
Philadephia Roll 4, Spicy Philadelphia Roll 4, Tobiko Philadelphia 4, Black Sesame Philadelphia 4 Алергени: сусам, млеко
1,300 ден.
Sushi King (15 парчиња)
Sake Roll 3, Kani Roll 3, California Roll 3, Maguro 1, Suzuki 1, Sake 1, Ebi 1, Kani 1, Saba 1 Алергени: јајца, соја
1,370 ден.
Sashimi Moriawase (12 парчиња)
Sake 3, Maguro 3, Suzuki 3, Saba 3
1,200 ден.
Salmon Lovers (20 парчиња)
San Diego Roll 6, Philadelphia Roll 6, Sake Roll 6, Sake Nigiri 2 Алергени: сусам, млеко
1,400 ден.
Hot Sushi Plate (19 парчиња)
Philly Roll 8, Baby Calamari Roll 5, Sake Ten Roll 6 Алергени: сусам, млеко, јајца
1,350 ден.
Sushi Prince 1 (25 парчиња)
California Roll 3, Spicy California Roll 3, Sake Roll 3, Kappa Roll 3, Crunchy Roll 5, Sake Nigiri 2, Suzuki Nigiri 2, Kani Nigiri 2, Ebi Nigiri 2, S. Wakame Salad Алергени: сусам, јајца
1,850 ден.
Sushi Prince 2 (24 парчиња)
Sesame Maki Roll 6, Manhattan Roll 5, Spicy California Roll 3, Sake Roll 3, Kani Roll 3, Maguro Nigiri 2, Sake Avocado Nigiri 2 Алергени: сусам
1,820 ден.
39 Парчиња суши
California Roll 6, Sesame Maki Roll 6, Canadian Roll 6, Kappa Roll 6, Sake Roll 6, Tamago Nigiri 3, Suzuki Nigiri 3, Kani Nigiri 3
2,100 ден.
60 Парчиња суши
Kani Roll 6, Sake Roll 6, Maguro Roll 6, Kappa Roll 6, California Roll 6, Canadian Roll 6, Rainbow Roll 6, Crunchy Roll 4, Tokyo Sandwich 4, Spicy Maguro Avocado Roll 6, Tamago Nigiri 2, Sake Nigiri 2
2,750 ден.
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.

Опис

*Сите типови на суши содржат алергени како риба или морски плодови

За компанијата

Лоциран во срцето на градот, во Дебар маало, SushiСo е првиот суши ресторан во земјава кој нуди исклучително квалитетни специјалитети од модерните кујни на Јапонија, Тајланд и Кина.

Во процесот на подготовка на храната, огромно внимание се посветува на почитувањето на стандардите за квалитет. SushiCo ресторанот е карактеристичен по високо професионалната услуга на персоналот што воедно претставува и дополнителен мотив за посета при различни пригоди.

Ресторанот е одлично место за семејни или бизнис средби или дружби со пријателите, а овозможува и бесплатна достава на храна до посакуваната локација во Скопје.