Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс

26 ја следат оваа компанија


Опции на понудата:

Пржен сладолед - Ванила
Алергени: млеко, глутен јајца, ореви, сусам
220 ден.
Пржен сладолед - Чоколадо
Алергени: млеко, глутен јајца, ореви, сусам
220 ден.
Карамелизирани ореви
Алергени: ореви
220 ден.
Пржена банана
Алергени: глутен, јајца, ореви, сусам
220 ден.
Пржен ананас со цимет
Алергени: млеко, глутен јајца, ореви
220 ден.
Сладок Суши ролс (по избор со овошје или сладолед)
Алергени: млеко, глутен, ореви, соја
390 ден.
Сладолед со свежо овошје
Алергени: млеко, ореви, бадеми
150 ден.
Пржен сладолед со крцкави бадеми
Алергени: млеко, ореви, бадеми, сусам, глутен, јајца
240 ден.

За компанијата

  • Бесплатна достава за сите нарачки!
  • Минимална нарачка за достава е 1000 денари
  • Достава се врши од 11:00 до 22:00
  • Доставата се врши за време до 1 час и во полициски час