Опции на понудата:

Похована даска
Состојки: пирошки (300 gr.), похован кашкавал (100 gr.), поховани зденки (75 gr.), поховани свежи печурки (150 gr.), поховани пилешки прсти (200 gr.), похована свежа тиквица (200 gr.), помфрит (200 gr.), тартар сос (120 gr.), доматен сос (70 gr.), хани мастард сос (80 gr.), маслинки (30 gr.), домат (100 gr.)
670 ден.
Помфрит
Состојки: помфрит (200 gr.), доматен сос (70 gr.), мајонез (70 gr.)
80 ден.
Помфрит со сирење
Состојки: помфрит (200 gr.), кравјо сирење (50 gr.), доматен сос (70 gr.), мајонез (70 gr.)
100 ден.
Порција поховани зденки
Состојки: зденки (75 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
130 ден.
Порција похован кашкавал
Состојки: млечен кашкавал (100 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
150 ден.
Порција пилешки прсти
Состојки: пилешки гради (250 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), хани мастард сос (80 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
230 ден.
Порција поховани пирошки
Состојки: шунка (50 gr.), кравјо сирење (70 gr.), корнишони (20 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
140 ден.
Порција поховани печурки
Состојки: свежи печурки (150 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
120 ден.
Порција поховани тиквици
Состојаки: свежи тиквици (200 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
120 ден.
Порција похован врагањ
Состојки: врагањ (200 gr.), цезар сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
250 ден.
Грне Гран
Состојки: кромид (30 gr.), пиперки (50 gr.), домат (50 gr.), тиквици (50 gr.), печурки (50 gr.), овчо сирење (30 gr.), пилешко месо (70 gr.), свинско месо (50 gr.), кашкавал (50 gr.), фурнаринки
270 ден.
Грне Пилешко
Состојки: кромид (30 gr.), пиперки (50 gr.), домат (50 gr.), тиквици (50 gr.), печурки (50 gr.), овчо сирење (30 gr.), пилешко месо (70 gr.), кашкавал (50 gr.), фурнаринки
270 ден.
Грне вегетаријанско
Состојки: кромид (30 gr.), пиперки (50 gr.), домат (50 gr.), тиквици (50 gr.), печурки (100 gr.), овчо сирење (30 gr.), кашкавал (50 gr.), фурнаринки
230 ден.
Солена палачинка со кашкавал
Состојки: шунка (70 gr.), кашкавал (100 gr.), кисели краставички (50 gr.), павлака (100 gr.)
140 ден.
Солена палачинка со пилешко
Состојки: пилешко месо (120 gr.), кашкавал (100 gr.), кисели краставички (50 gr.), павлака (100 gr.)
160 ден.
Солени палачинки со сирење
Состојки: овчо сирење (100 gr.), шунка (170 gr.), кисели краставички (50 gr.), павлака (100 gr.)
160 ден.
Солена палачинка со шунка
160 ден.
Бечка шницла
270 ден.
Омлет со сирење
130 ден.
Омлет со кашкавал
140 ден.
Топено сирење со фурнаринки
240 ден.