Во моментов сме затворени, ве очекуваме од 10:00 ч.

Сендвичи и Бургери
Belly Sandwich (свинско) (мал)
170 ден.
Лепче, мајо сос, свинско/јунешко месо, зелка салата, чили оил
Belly Sandwich (јунешко) (мал)
190 ден.
Лепче, мајо сос, јунешко месо, зелка салата, чили оил
Belly Sandwich (свинско) (голем)
200 ден.
Лепче, мајо сос, свинско месо, зелка салата, чили оил
Belly Sandwich (јунешко) (голем)
220 ден.
Лепче, мајо сос, јунешко месо, зелка салата, чили оил
Crispy Sandwich (мал)
160 ден.
Лепче, мајо сос, крцкаво пилешко, зелка салата, чили оил
Crispy Sandwich (голем)
180 ден.
Лепче, мајо сос, крцкаво пилешко, зелка салата, чили оил
Brisket Burger (мал)
210 ден.
Лепче, мајо сос, марула, домат, плескавица, чедар, гауда, чипс сланина, кисели краставички, мариниран кромид
Brisket Burger (голем)
240 ден.
Лепче, мајо сос, марула, домат, плескавица, чедар, гауда, чипс сланина, кисели краставички, мариниран кромид
Chorizo Burger (мал)
230 ден.
Лепче, мајо сос, марула, домат, плескавица со сува пиперка, чедар, гауда, чипс сланина, кисели краставички, мариниран кромид
Chorizo Burger (голем)
260 ден.
Лепче, мајо сос, марула, домат, плескавица со сува пиперка, чедар, гауда, чипс сланина, кисели краставички, мариниран кромид
Classic burger (мал)
140 ден.
Лепче, јунешка плескавица, кисели краставички, домат, марула, мариниран кромид, мајо сос
Clasic burger (голем)
180 ден.
Лепче, јунешка плескавица, кисели краставички, домат, марула, мариниран кромид, мајо сос
Brisket Sandwich (јунешко) (мал)
210 ден.
Лепче, мајо сос, рукола, јунешко месо, домат, пржено јајце, мариниран кромид, чими сос
Brisket Sandwich (јунешко) (голем)
250 ден.
Лепче, мајо сос, рукола, јунешко месо, домат, пржено јајце, мариниран кромид, чими сос
Brisket Sandwich (свинско) (мал)
190 ден.
Лепче, мајо сос, рукола, свинско месо, домат, пржено јајце, мариниран кромид, чими сос
Brisket Sandwich (свинско) (голем)
230 ден.
Лепче, мајо сос, рукола, свинско месо, домат, пржено јајце, мариниран кромид, чими сос
Chrispy Wings
180 ден.
Крцкави пилешки крилца + два соса
Provolone Burger (мал)
240 ден.
Лепче, мајо сос, јунешка плескавица, чипс сланина, provolone, пржено јајце, микс салата
Provolone Burger (голем)
280 ден.
Лепче, мајо сос, јунешка плескавица, чипс сланина, provolone, пржено јајце, микс салата
Brisket Sandwich Растурен (Јунешко)
260 ден.
Помфрит, чедар сос, плескавица, кромид, марула, мајо сос, чипс сланина
Brisket Sandwich Растурен (свинско)
240 ден.
Помфрит, чедар сос, плескавица, кромид, марула, мајо сос, чипс сланина
Crispy Sandwich Растурен
210 ден.
Помфрит, чедар сос, крцкаво пилешко, чили оил, чипс сланина, мајо сос
Philly sandwich
220 ден.
Лепче, јунешко мелено месо, гауда, пиперка
Crispy Chicken
140 ден.
Крцкаво пилешко, два соса по избор
Brisket Burger Растурен
250 ден.
Помфрит, чедар сос, плескавица, кромид, марула, мајо сос, чипс сланина
Салати и Quesadilla
Quesadilla со свинско месо
220 ден.
Quesadilla со јунешко месо
240 ден.
Quesadilla со кашкавал (вегетаријанска)
160 ден.
Тортиља, гауда, салса
Crispy salad
160 ден.
Марула, ајсберг, шери, крцкаво пилешко, микс семиња, пармезан, кубети, чедар сос, цезар сос
Couscous salad
180 ден.
Couscous, микс салата, шери, рикота, бадем, салата сос
Додатоци и сосови
Помфрит
50 ден.
Пекарски компир
70 ден.
Хаш Браун крокети
120 ден.
Кану помфрит
80 ден.
Пржено јајце
20 ден.
Лепче
20 ден.
Сланина
20 ден.
Чедар сос
30 ден.
Ранч сос
20 ден.
Чими сос
20 ден.
Спајси чили сос
20 ден.
Спајси мајо сос
10 ден.
Лајт мајо сос
10 ден.
Чими сос
20 ден.
Сенф сос
10 ден.
Чили сос
20 ден.
Мајо сос
10 ден.
Тостови
Тост со мартадела
110 ден.
Тост со кулен
120 ден.
Тост со пилешка шунка
110 ден.
Тост со сланина
110 ден.
Пијалоци
Кока кола
50 ден.
330 мл.
Фанта
50 ден.
330 мл.
Спрајт
50 ден.
330 мл.
Швепс
50 ден.
330 мл.
Газирана вода
50 ден.
500 мл.
Негазирана вода
50 ден.
500 мл.
Скопско
70 ден.
0.5 мл.
Хајнекен
100 ден.
0,5 мл.
Хајнекен
70 ден.
330 мл.
Скопско
50 ден.
330 мл.
Амстел
60 ден.
330 мл.