Во моментов сме затворени, ве очекуваме во 10:00ч.

Благо Chimney
Snickers
130 ден.
Крем, сникерс, кикирики, шлаг, прелив од карамела
Mars
104 ден.
Крем, марс, лешници, шлаг, прелив од карамела
Twix
130 ден.
Крем, твикс, плазма, шлаг, прелив од карамела
Bounty
130 ден.
Крем, баунти, шлаг, прелив од чоколадо
Oreo
104 ден.
Крем, орео, шлаг, прелив од чоколадо
Kit Kat
120 ден.
Крем, кит кет, плазма, шлаг, прелив од чоколадо
Мед и ореви
120 ден.
Мед и ореви
Вишна
100 ден.
Полнење вишна, ванила крем, прелив од вишна
Малина
100 ден.
Полнење малина, ванила крем, прелив од малина
Јаболка
100 ден.
Полнење јаболка, ванила крем, прелив од карамела
Солено Chimney
Ајвар
100 ден.
Ајвар и сирење
Хумус
100 ден.
Хумус, марула/рукола, домат, краставица, маслинки
Вегетаријански
100 ден.
Кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица, маслинки
Пилешка шунка
88 ден.
Шунка, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
Македонски
120 ден.
Сирење, путер, марула/рукола, домат, пиперка
Кулен
130 ден.
Кулен, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
Печеница
140 ден.
Печеница, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
Пршута
112 ден.
Пршута, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
Мисиркини гради
140 ден.
Мисиркини гради, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
Говедска шунка
140 ден.
Говедска шунка, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
Говедски кулен
140 ден.
Говедски кулен, кашкавал, топено сирење, марула/рукола, домат, краставица
Пијалоци
Coca Cola (лименка 0,33)
35 ден.
Coca Cola Zero (лименка 0,33)
35 ден.
Fanta (лименка 0,33)
35 ден.
Sprite (лименка 0,33)
35 ден.
Schweppess Bitter Lemon (лименка 0,33)
35 ден.
Schweppesss Pink Grapefruit (лименка 0,33)
35 ден.
Rosa
20 ден.
Fuze Tea Lemon
50 ден.
Fuze Tea Mango
20 ден.
Next вишна
50 ден.
Next портокал
50 ден.