Јуниор пици
Капричиоза
150 ден.
Маргарита
140 ден.
Кулен
150 ден.
Кватро Формаџи
200 ден.
Калцоне - затворени пици
Капри
180 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, шунка, печурки)
Четири сирења
230 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, горгонзола, пармезан)
Кулен
200 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, кулен)
Тоскана
220 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, горгонзола, тоскана)
Сендвичи
Пица сендвич
120 ден.
(бело лепче, пелат, марула, домат, шунка, кашкавал, печурки)
Кулен сендвич
130 ден.
(бело лепче, павлака, марула, домат, кулен, кашкавал)
Пршуто сендвич
150 ден.
(црно лепче, намаз, рукола, домат, пршут, моцарела)
Драма сендвич
170 ден.
(црно лепче, намаз, рукола, домат, говедски пршут, моцарела)
Капрезе сендвич
130 ден.
(црно лепче, намаз, рукола, домат, моцарела)
Благи пици
Нутела
200 ден.
(нутела, несолени кикирики)
М&M
200 ден.
(нутела, M&M)
Средна пица
Капричиоза
230 ден.
(пелат, моцараела, кашкавал, шунка, печурки)
Маргарита - веге
220 ден.
(пелат, моцарела)
Кулен
250 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, кулен)
Пршуто
290 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, пршут, рукола, пармезан)
Фунги - веге
220 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, печурки)
Везувио
220 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, шунка)
Стелато
260 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, шунка, павлака, печурки)
Кватро Формаџи - веге
300 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, горгонзола, пармезан)
Кватро Салами
300 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, кулен, шунка, врат, пршут)
Гарлик - веге, лук
230 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, лук, магдонос)
Вегетаријана
250 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, домат, пиперка, маслинки, кромид)
Туна
250 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, туна, кромид, маслинки)
Чедар
290 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, топен чедар, сланина)
Македонска
270 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, врат, домат, пиперка, маслинки, сирење)
Калабрезе - лута
240 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, лута пиперка, босилек)
Тоскана
290 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, горгонзола, тоскана)
Карбонара
270 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, сланина, јајце)
Олива - веге
220 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, маслинки)
Пеперони
280 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, кулен, пиперка, сирење)
Капрезе - веге
250 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, босилек, домат)
Свинска Пица - свинско bbq pulled pork
370 ден.
(bbq сос, моцарела, кашкавал, цепкано свинско месо, топен чедар, крцкав кромид)
Мексикана
370 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, мексичко мелено месо, кромид, пиперка, авокадо сос, начос)
Драма Биф
320 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, говедски пршут, рукола, пармезан)
Драма Тоскана
320 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, шунка, печурки)
Драма Кватро
350 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, тоскана, чедар, домат)
Фамилијарна пица
Капричиоза
360 ден.
(пелат, моцараела, кашкавал, шунка, печурки)
Маргарита - веге
320 ден.
(пелат, моцарела)
Кулен
370 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, кулен)
Пршуто
430 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, пршут, рукола, пармезан)
Фунги - веге
340 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, печурки)
Везувио
340 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, шунка)
Стелато
400 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, шунка, павлака, печурки)
Кватро Формаџи - веге
420 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, горгонзола, пармезан)
Кватро Салами
420 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, кулен, шунка, врат, пршут)
Гарлик - веге, лук
340 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, лук, магдонос)
Вегетаријана
380 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, домат, пиперка, маслинки, кромид)
Туна
370 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, туна, кромид, маслинки)
Чедар
440 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, топен чедар, сланина)
Македонска
420 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, врат, домат, пиперка, маслинки, сирење)
Калабрезе - лута
370 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, лута пиперка, босилек)
Тоскана
440 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, горгонзола, тоскана)
Карбонара
420 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, сланина, јајце)
Олива - веге
350 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, маслинки)
Пеперони
420 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, кулен, пиперка, сирење)
Капрезе - веге
370 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, босилек, домат)
Свинска Пица - свинско bbq pulled pork
520 ден.
(bbq сос, моцарела, кашкавал, цепкано свинско месо, топен чедар, крцкав кромид)
Мексикана
520 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, мексичко мелено месо, кромид, пиперка, авокадо сос, начос)
Драма Биф
470 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, говедски пршут, рукола, пармезан)
Драма Тоскана
470 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, шунка, печурки)
Драма Кватро
500 ден.
(пелат, моцарела, кашкавал, тоскана, чедар, домат)