Зачинета паста
Зачинета паста Лимончело
145 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Зачинета паста Помодоро
175 ден.
5 вида на домати
Зачинета паста Вргањ
175 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Зачинета паста Нутмет
165 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Зачинета паста Bacon and Rocket
175 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Зачинета паста Bitter and sweet pollo
175 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Зачинета паста Кари поло
175 ден.
кари паста, пилешко месо
Зачинета паста Салса
175 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Зачинета паста Поло фунги
175 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Зачинета Паста салата
165 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Зачинета паста Beef ragu sos
205 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Зачинета паста Bolognese
190 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Зачинета паста со домашно Pesto
200 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Зачинета паста Silk & smooth
135 ден.
путер, неутрална павлака
Зачинета паста Parmigiano sos
185 ден.
путер, пармезан
Зачинета паста Aglio & olio
150 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Зачинета паста со Тонно сос
180 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Зачинета паста со Фунги сос
160 ден.
потаж од шампињони
Зачинета паста со Азија сос
170 ден.
кинески микс, соја сос
Зачинета паста со Посен вргањ сос
170 ден.
потаж од вргањ
Зачинета паста Rocket Салата
200 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Зачинета паста чинкве
195 ден.
5 видови на сирење
Зачинета паста со бели ракчиња
250 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Зачинета паста со црвени ракчиња
250 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Чили паста
Чили паста Лимончело
135 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Чили паста Помодоро
160 ден.
5 вида на домати
Чили паста Вргањ
160 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Чили паста Нутмет
150 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Чили паста Bacon and Rocket
160 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Чили паста Bitter and sweet pollo
160 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Чили паста Кари поло
160 ден.
кари паста, пилешко месо
Чили паста Салса
160 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Чили паста Поло фунги
160 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Чили Паста салата
150 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Чили паста Beef ragu sos
190 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Чили паста Bolognese
175 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Чили паста со домашно Pesto
190 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Чили паста Silk & smooth
120 ден.
путер, неутрална павлака
Чили паста Parmigiano sos
170 ден.
путер, пармезан
Чили паста Aglio & olio
140 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Чили паста со Посен вргањ сос
160 ден.
потаж од вргањ
Чили паста со Фунги сос
150 ден.
потаж од шампињони
Чили паста со Тонно сос
170 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Чили паста чинкве
165 ден.
5 видови на сирење
Чили паста со Азија сос
160 ден.
кинески микс, соја сос
Чили паста Rocket Салата
180 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Чили паста со црвени ракчиња
240 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Чили паста со бели ракчиња
240 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Интегрална паста
Интегрална паста Лимончело
135 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Интегрална паста Помодоро
160 ден.
5 вида на домати
Интегрална паста Вргањ
160 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Интегрална паста Нутмет
150 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Интегрална паста Bacon and Rocket
160 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Интегрална паста Bitter and sweet pollo
160 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Интегрална паста Кари поло
160 ден.
кари паста, пилешко месо
Интегрална паста Салса
160 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Интегрална паста Поло фунги
160 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Интегрална паста салата
150 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Интегрална паста Beef ragu sos
190 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Интегрална паста Bolognese
175 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Интегрална паста со домашно Pesto
190 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Интегрална паста Silk & smooth
120 ден.
путер, неутрална павлака
Интегрална паста Parmigiano sos
170 ден.
путер, пармезан
Интегрална паста Aglio & olio
140 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Интегрална паста со Тонно сос
170 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Интегрална паста со Азија сос
160 ден.
кинески микс, соја сос
Интегрална паста со Фунги сос
150 ден.
потаж од шампињони
Интегрална паста со Посен вргањ сос
160 ден.
потаж од вргањ
Интегрална паста Rocket Салата
180 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Интегрална паста чинкве
185 ден.
5 видови на сирење
Интегрална паста со црвени ракчиња
240 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Интегрална паста со бели ракчиња
240 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Равиоли со моцарела и маслинка
Равиоли со моцарела и маслинка Лимончело
200 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Равиоли со моцарела и маслинка Помодоро
225 ден.
5 вида на домати
Равиоли со моцарела и маслинка Вргањ
225 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Равиоли со моцарела и маслинка Нутмет
215 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Равиоли со моцарела и маслинка Bacon and Rocket
225 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Равиоли со моцарела и маслинка Bitter and sweet pollo
225 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Равиоли со моцарела и маслинка Кари поло
225 ден.
кари паста, пилешко месо
Равиоли со моцарела и маслинка Салса
225 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Равиоли со моцарела и маслинка Поло фунги
225 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Равиоли со моцарела и маслинка салата
215 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Равиоли со моцарела и маслинка Beef ragu sos
255 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Равиоли со моцарела и маслинка Bolognese
240 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Равиоли со моцарела и маслинка со домашно Pesto
255 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Равиоли со моцарела и маслинка Silk & smooth
185 ден.
путер, неутрална павлака
Равиоли со моцарела и маслинка Parmigiano sos
235 ден.
путер, пармезан
Равиоли со моцарела и маслинка Aglio & olio
205 ден.
лук, пеперони, магдонос, маслиново
Равиоли со Тонно сос
235 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Равиоли со Фунги сос
215 ден.
потаж од шампињони
Посен вргањ сос
225 ден.
потаж од вргањ
Равиоли со Азија сос
225 ден.
кинески микс, соја сос
Равиоли со моцарела и маслинка Rocket Салата
250 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Равиоли со моцарела и маслинка чинкве
250 ден.
5 видови на сирење
Равиоли со моцарела и маслинка црвени ракчиња
305 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Равиоли со моцарела и маслинка бели ракчиња
305 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Равиоли со печурки и пармезан
Равиоли со печурки и пармезан Лимончело
200 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Равиоли со печурки и пармезан Помодоро
225 ден.
5 вида на домати
Равиоли со печурки и пармезан Вргањ
225 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Равиоли со печурки и пармезан Нутмет
215 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Равиоли со печурки и пармезан Bacon and Rocket
225 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Равиоли со печурки и пармезан Bitter and sweet pollo
225 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Равиоли со печурки и пармезан Кари поло
225 ден.
кари паста, пилешко месо
Равиоли со печурки и пармезан Салса
225 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Равиоли со печурки и пармезан Поло фунги
225 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Равиоли со печурки и пармезан салата
215 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Равиоли со печурки и пармезан Beef ragu sos
255 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Равиоли со печурки и пармезан Bolognese
240 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Равиоли со печурки и пармезан со домашно Pesto
255 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Равиоли со печурки и пармезан Silk & smooth
185 ден.
путер, неутрална павлака
Равиоли со печурки и пармезан Parmigiano sos
235 ден.
путер, пармезан
Равиоли со печурки и пармезан Aglio & olio
205 ден.
лук, пеперони, магдонос, маслиново
Равиоли со посен вргањ сос
225 ден.
потаж од вргањ
Равиоли со фунги сос
215 ден.
потаж од шампињони
Равиоли со азија сос
225 ден.
кинески микс, соја сос
Равиоли со тонно сос
235 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Равиоли со печурки и пармезан Rocket Салата
250 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Равиоли со печурки и пармезан чинкве
250 ден.
5 видови на сирење
Равиоли со печурки и пармезан со црвени ракчиња
305 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Равиоли со печурки и пармезан со бели ракчиња
305 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Регулар паста
Регулар паста Лимончело
120 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Регулар паста Помодоро
145 ден.
5 вида на домати
Регулар паста Вргањ
145 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Регулар паста Нутмет
135 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Регулар паста Bacon and Rocket
145 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Регулар паста Bitter and sweet pollo
145 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Регулар паста Кари поло
145 ден.
кари паста, пилешко месо
Регулар паста Салса
145 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Регулар паста Поло фунги
145 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Регулар Паста салата
135 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Регулар паста Beef ragu sos
130 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Регулар паста Bolognese
160 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Регулар паста со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Регулар паста Silk & smooth
105 ден.
путер, неутрална павлака
Регулар паста Parmigiano sos
155 ден.
путер, пармезан
Регулар паста Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Регулар паста со Тонно сос
155 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Регулар паста со Посен вргањ сос
145 ден.
потаж од вргањ
Регулар паста со Фунги сос
135 ден.
потаж од шампињони
Регулар паста со Азија сос
145 ден.
кинески микс, соја сос
Регулар паста Rocket Салата
170 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Регулар паста чинкве
170 ден.
5 видови на сирење
Регулар паста со црвени ракчиња
225 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Регулар паста со бели ракчиња
225 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Лингвини Паста
Лингвини Лимончело
120 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Лингвини Помодоро
145 ден.
5 вида на домати
Лингвини Вргањ
145 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Лингивни Нутмет
135 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Лингвини Bacon and Rocket
145 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Лингвини Bitter and sweet pollo
145 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Лингвини Кари поло
145 ден.
кари паста, пилешко месо
Лингвини Салса
145 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Лингвини Поло фунги
145 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Лингвини Паста салата
135 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Лингвини Beef ragu sos
175 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Лингвини Bolognese
160 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Лингвини со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Лингвини Silk & smooth
105 ден.
путер, неутрална павлака
Лингвини Parmigiano sos
155 ден.
путер, пармезан
Лингвини Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос, маслиново
Лингвини Паста со Тонно сос
155 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Лингвини Паста со Посен вргањ сос
145 ден.
потаж од вргањ
Лингвини Паста со Фунги сос
135 ден.
потаж од шампињони
Лингвини Паста со Азија сос
145 ден.
кинески микс, соја сос
Лингвини Rocket Салата
170 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Лингвини чинкве
170 ден.
5 видови на сирење
Лингвини со црвени ракчиња
225 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Лингвини со бели ракчиња
225 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Мини Канелони
Мини Канелони Лимончело
120 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Мини Канелони Помодоро
145 ден.
5 вида на домати
Мини Канелони Вргањ
145 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Мини Канелони Нутмет
135 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Мини Канелони Bacon and Rocket
145 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Мини Канелони Bitter and sweet pollo
145 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Мини Канелони Кари поло
145 ден.
кари паста, пилешко месо
Мини Канелони Салса
145 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Мини Канелони Поло фунги
145 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Мини Канелони Паста салата
135 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло)
Мини Канелони Beef ragu sos
175 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Мини Канелони Bolognese
160 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Мини Канелони со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, паремзан, маслиново
Мини Канелони Silk & smooth
105 ден.
путер, неутрална павлака
Мини Канелони Parmigiano sos
155 ден.
путер, пармезан
Мини Канелони Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Мини Канелони со Тонно сос
155 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Мини Канелони со Посен вргањ сос
145 ден.
потаж од вргањ
Мини Канелони со Фунги сос
135 ден.
потаж од шампињони
Мини Канелони со Азија сос
145 ден.
кинески микс, соја сос
Мини Канелони Rocket Салата
170 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Мини Канелони чинкве
170 ден.
5 видови на сирење
Мини Канелони со црвени ракчиња
225 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Мини Канелони со бели ракчиња
225 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Мини биголи
Мини биголи Лимончело
120 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Мини биголи Помодоро
145 ден.
5 вида на домати
Мини биголи Вргањ
145 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Мини биголи Нутмет
135 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Мини биголи Bacon and Rocket
145 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Мини биголи Bitter and sweet pollo
160 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Мини биголи Кари поло
145 ден.
кари паста, пилешко месо
Мини биголи Салса
145 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Мини биголи Поло фунги
145 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Мини биголи Паста салата
135 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Мини биголи Beef ragu sos
175 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Мини биголи Bolognese
160 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Мини биголи со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармезан, маслиново
Мини биголи Silk & smooth
105 ден.
путер, неутрална павлака
Мини биголи Parmigiano sos
155 ден.
путер, пармезан
Мини биголи Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос, маслиново
Мини биголи со Тонно сос
155 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Мини биголи со Посен вргањ сос
145 ден.
потаж од вргањ
Мини биголи со Фунги сос
135 ден.
потаж од шампињони
Мини биголи со Азија сос
145 ден.
кинески микс, соја сос
Мини биголи Rocket Салата
170 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Мини биголи чинкве
170 ден.
5 видови на сирење
Мини биголи со црвени ракчиња
225 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Мини биголи со бели ракчиња
225 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Фусили
Фусили Лимончело
120 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Фусили Помодоро
145 ден.
5 вида на домати
Фусили Вргањ
145 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Фусили Нутмет
135 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Фусили Bacon and Rocket
145 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Фусили Bitter and sweet pollo
145 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Фусили Кари поло
145 ден.
кари паста, пилешко месо
Фусили Салса
145 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Фусили Поло фунги
145 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Фусили Паста салата
135 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Фусили Beef ragu sos
175 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Фусили Bolognese
160 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Фусили со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Фусили Silk & smooth
105 ден.
путер, неутрална павлака
Фусили Parmigiano sos
155 ден.
путер, пармезан
Фусили Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Фусили со Тонно сос
155 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Фусили со Азија сос
145 ден.
кинески микс, соја сос
Фусили со Посен вргањ сос
145 ден.
потаж од вргањ
Фусили со Фунги сос
135 ден.
потаж од шампињони
Фусили Rocket Салата
170 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Фусили чинкве
170 ден.
5 видови на сирење
Фусили со бели ракчиња
225 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Фусили со црвени ракчиња
225 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Биголи
Биголи Лимончело
120 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Биголи Помодоро
145 ден.
5 вида на домати
Биголи Вргањ
145 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Биголи Нутмет
135 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Биголи Bacon and Rocket
145 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Биголи Bitter and sweet pollo
145 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Биголи Кари поло
145 ден.
кари паста, пилешко месо
Биголи Салса
145 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Биголи Поло фунги
145 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Биголи Паста салата
135 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Биголи Beef ragu sos
175 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Биголи Bolognese
160 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Биголи со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Биголи Silk & smooth
105 ден.
путер, неутрална павлака
Биголи Parmigiano sos
155 ден.
путер, пармезан
Биголи Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Биголи со Тонно сос
155 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Биголи со Посен вргањ сос
145 ден.
потаж од вргањ
Биголи со Фунги сос
135 ден.
потаж од шампињони
Биголи со Азија сос
145 ден.
кинески микс, соја сос
Биголи Rocket Салата
170 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Биголи чинкве
170 ден.
5 видови на сирење
Биголи со бели ракчиња
225 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Биголи со црвени ракчиња
225 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Макарони
Макарони Лимончело
120 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Макарони Помодоро
145 ден.
5 вида на домати
Макарони Вргањ
145 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Макарони Нутмет
135 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Макарони Bacon and Rocket
145 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Макарони Bitter and sweet pollo
145 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Макарони Кари поло
145 ден.
кари паста, пилешко месо
Макарони Салса
145 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Макарони Поло фунги
145 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Макарони Паста салата
135 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Макарони Beef ragu sos
175 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Макарони Bolognese
160 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Макарони со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Макарони Silk & smooth
105 ден.
путер, неутрална павлака
Макарони Parmigiano sos
155 ден.
путер, пармезан
Макарони Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Макарони со Тонно сос
155 ден.
туна, маслинка сецкана, пченка и домат
Макарони со Посен вргањ сос
145 ден.
потаж од вргањ
Макарони со Фунги сос
135 ден.
потаж од шампињони
Макарони со Азија сос
145 ден.
кинески микс, соја сос
Макарони Rocket Салата
170 ден.
рукола, шери, шампињони, горгонзола, пармезан
Макарони чинкве
170 ден.
5 видови на сирење
Макарони со црвени ракчиња
225 ден.
домашна салса, лук, магдонос и ракчиња
Макарони со бели ракчиња
225 ден.
маслиново масло, лук, магдонос, лимонов сок и ракчиња
Чоко Паста
Чоко Паста со Карамел сос
130 ден.
Чоко Паста со мед, ореви, вишни
150 ден.
Чоко Паста со шеќер, ореви, вишни
150 ден.
Чоко Паста Хот коко (топло чоколадо, млеко)
160 ден.
(топло чоколадо, млеко)
Свежи тестенини од дурум пченица (1 кг.)
Регулар паста 1кг.
200 ден.
Зачинета паста 1кг
280 ден.
Чили паста 1кг
240 ден.
Чоко паста 1кг.
250 ден.
Равиоли (полнети со моцарела и маслинка) 1кг.
500 ден.
Равиоли (полнети со печурки и пармезан) 1кг.
500 ден.
Интегрална паста 1кг.
250 ден.