Бурито
Калифорниско бурито
160 ден.
Гвакамоле, чипотле или кари сос, помфрит, свежа салата.
Криспи Бурито
150 ден.
Начос чипс, сос од кашкавал, сос од мајонез, свежа салата.
Халапењо (луто)
150 ден.
Халапењо лута паста, ориз, црвен грав, сос од кашкавал, салата.
Ранчеро (пикантно)
160 ден.
Ранчеро салца, паста од грав, жолт ориз, мешан кашкавал, бел сос.
Фит бурито
160 ден.
Жолт ориз, печурки, јајце на око, пико ди гало, бел сос, салата.
Веге бурито
120 ден.
Мешан кашкавал, пико ди гало, бел сос, салата.
Класик бурито
150 ден.
Паста од грав, жолт ориз, гауда, бел сос, салата.
Гвакамоле бурито
130 ден.
Гвакамоле паста, жолт ориз, салца од пченка, бел сос, салата
Ролињо пилешко
120 ден.
Пилешки стек, карамелизиран кромид, сос од мед и сенф, мајонез, салата од зелка и морков
Додаток - свинско (carnitas)
30 ден.
Споро варено сочно свинско месо, на оригинален мекси- кански начин
Додаток - пикантно пилешко
20 ден.
Батак и карабатак варени во традицио- нален мексикански пикантен сос.
Додаток - Јунешко (BARBACOA)
40 ден.
Круната на мексикан. кујна, јунешко месо ва- рено во Barbacoa сос
Веге бурито
Веге бурито
120 ден.
паста, црвен грав, ориз, пико ди гало, салата
Додаток гвакамоле
30 ден.
Додаток печурки
30 ден.
Буритa со CARNITAS
Калифорниско со свинско месо и чипотле сос
180 ден.
чипотле сос, помфрит, гвакамоле, салата, свинско месо
Гвакамоле бурито свинско месо
150 ден.
паста, гвакамоле, ориз, салца од пченка, салата
Калифорниско бурито свинско месо и кари сос
160 ден.
кари сос, помфрит, гвакамоле, салата
Класик бурито свинско месо
180 ден.
паста, грав, ориз, гауда, салата
Криспи бурито свинско месо
180 ден.
начос, топен кашкавал, мајонез, салата
Ранчеро бурито свинско месо
190 ден.
паста, грав, ориз, ранчеро салца, мешан кашкавал, салата
Фит бурито свинско месо
160 ден.
ориз, свежи печурки, јајце, пико ди гало, салата
Халапењо бурито свинско месо
190 ден.
паста халапењо, ориз, зрна грав, топен кашкавал, салата
Чизи бурито свинско месо
170 ден.
3 вида кашкавал, пико ди гало, салата
Carnitas Сендвич
160 ден.
чиабата лепче, споро варена свинска плешка, чипотле мајонез, колеслоу салата
Ролињо со свинско месо
150 ден.
свинско месо, сос од мед и сенф,карамелизиран кромид, зелка и морков
Бурита со пилешки стек
Калифорниско со пилешки стек и чипотле сос
160 ден.
чипотле сос, помфрит, гвакамоле, салата
Гвакамоле пилешко бурито
130 ден.
паста, гвакамоле, ориз, салца од пченка, салата
Калифорниско бурито со пилешки стек и кари сос
160 ден.
кари сос, помфрит, гвакамоле, салата
Класик пилешко бурито
150 ден.
паста, грав, ориз, гауда, салата
Криспи пилешко бурито
150 ден.
начос, топен кашкавал, мајонез, салата
Ранчеро пилешко бурито
160 ден.
паста, грав, ориз, ранчеро салца, мешан кашкавал, салата
Фит пилешко бурито
160 ден.
ориз, свежи печурки, јајце, пико ди гало, салата
Халапењо пилешко бурито
150 ден.
паста халапењо, ориз, зрна грав, топен кашкавал, салата
Чизи пилешко бурито
140 ден.
3 вида кашкавал, пико ди гало, салата
Буритa со јунешко месо
Калифорниско бурито мелено јунешко месо и кари сос
180 ден.
кари сос, помфрит, гвакамоле, салата
Гвакамоле со мелено јунешко месо бурито
150 ден.
паста, гвакамоле, ориз, салца од пченка, салата
Калифорниско бурито мелено јунешко месо и чипотле сос
180 ден.
чипотле сос, помфрит, гвакамоле, салата
Класик бурито со мелено јунешко месо
170 ден.
паста, грав, ориз, гауда, салата
Криспи бурито со мелено јунешко месо
170 ден.
начос, топен кашкавал, мајонез, салата
Ранчеро бурито со мелено јунешко месо
180 ден.
паста, грав, ориз, ранчеро салца, мешан кашкавал, салата
Фит бурито со мелено јунешко месо
180 ден.
ориз, свежи печурки, јајце, пико ди гало, салата
Халапењо бурито со мелено јунешко месо
170 ден.
паста халапењо, ориз, зрна грав, топен кашкавал, салата
Чизи бурито со мелено јунешко месо
160 ден.
3 вида кашкавал, пико ди гало, салата
Буритa со пикантно пилешко месо
Калифорниско пилешко пикантно бурито со кари сос
180 ден.
кари сос, помфрит, гвакамоле, салата
Гвакамоле пилешко пикантно бурито
150 ден.
паста, гвакамоле, ориз, салца од пченка, салата
Калифорниско пилешко пикантно бурито со чипотле сос
180 ден.
чипотле сос, помфрит, гвакамоле, салата
Класик пилешко пикантно бурито
170 ден.
паста, грав, ориз, гауда, салата
Криспи пилешко пикантно бурито
170 ден.
начос, топен кашкавал, мајонез, салата
Ранчеро пилешко пикантно бурито
180 ден.
паста, грав, ориз, ранчеро салца, мешан кашкавал, салата
Фит пилешко пикантно бурито
180 ден.
ориз, свежи печурки, јајце, пико ди гало, салата
Халапењо пилешко пикантно бурито
170 ден.
паста халапењо, ориз, зрна грав, топен кашкавал, салата
Чизи пилешко пикантно бурито
160 ден.
3 вида кашкавал, пико ди гало, салата
Ролињо со пикантно пилешко месо
140 ден.
пикантно пилешко месо, сос од мед и сенф,карамелизиран кромид, зелка и морков
Ролињо
Ролињо пилешко
120 ден.
пилешко месо, сос од мед и сенф,карамелизиран кромид, зелка и морков
Салати
Пилешка салата
150 ден.
пилешка салата
Мексиканска салата
140 ден.
мексиканска салата
Домашен начос
Домашен начос
90 ден.
Домашно приготвен начос, послужен со сос од кашкавал и пикантно "пико ди гало"
Домашен начос сос од гвакамоле
120 ден.
Домашно приготвен начос, послужен со сос од кашкавал и пикантно "пико ди гало" сос од гвакамоле
Кесадиља
Кесадиља со пилешко месо
140 ден.
Преклопена тортиља наполнета со 4 вида кашкавал, запечена и послужена со бел сос со пилешко месо
Кесадиља со свинско месо (Carnitas)
170 ден.
Преклопена тортиља наполнета со 4 вида кашкавал, запечена и послужена со бел сос со свинско месо
Кесадиља веге мексикана
130 ден.
Преклопена тортиља наполнета со 4 вида кашкавал, запечена и послужена со бел сос
Кесадиља со мелено јунешко
140 ден.
Преклопена тортиља наполнета со 4 вида кашкавал, запечена и послужена со бел сос со мелено јунешко
Кесадиља со печурки
130 ден.
Преклопена тортиља наполнета со 4 вида кашкавал, запечена и послужена со бел сос со печурки
Кесадиља со пикантно пилешко месо
160 ден.
Кесадиља со пикантно пилешко месо
Закуски
Самосас ВЕГАНСКО
70 ден.
полнета пржена тортиља со печен зачинет компир и зеленчук
Домашен начос
90 ден.
Домашно приготвен начос, послужен со сос од кашкавал и пикантно "пико ди гало"
Самосас ПИКАНТНО МЛАДО СИРЕЊЕ
70 ден.
полнета пржена тортиља со младо сирење, халапењо пиперчиња и бадем
Чурос
50 ден.
Оргинален мексикански десерт од пржено тесто, прелиено со чоколаден и карамел сос
Самосас БАФАЛО ПИЛЕШКО
70 ден.
полнета пржена тортиља со пилешко месо во бафало сос и гауда кашкавал
Домашен начос сос од гвакамоле
120 ден.
Домашно приготвен начос, послужен со сос од кашкавал и пикантно "пико ди гало" сос од гвакамоле
Домашна лимонада (0.33)
55 ден.
лимон, ѓумбир, краставица, шеќер
Додатоци
Сос од кашкавал
30 ден.
Додаток начос
30 ден.
Пико ди гало
30 ден.
Ранчеро салца
25 ден.
Гвакамоле
30 ден.
Гвакамоле салца од свежо авокадо
Салца од пченка
25 ден.
Помфрит - додаток во бурито
25 ден.
Помфрит - порција
50 ден.
Халапењо пиперчиња
25 ден.