Даски
Vege Mezze
490 ден.
Плескавица од компир, ребраст компир, зачинет веџис компир, похован кромид, селекција од 4 сосови (пикантен, лут, сусам, BBQ)
Grill Mezze
900 ден.
Колбасици, јунешки плескавици, пилешки крилца, зачинет компир, селекција од 4 сосови (пикантен, лут, сусам, BBQ)
Wings Mezze
380 ден.
Крилца, помфрит и избор од 2 типа на сосови (пикантен, лут, хани мастард или BBQ)
Combo Mezze
1,250 ден.
Колбасици, јунешки плескавици, пилешки крилца, плескавица од компир, ребфраст компир, зачинет веџис компир,похован кромид, селекција од 4 сосови (пикантен, лут, сусам, BBQ)
Крилца
Пикантни крилца
200 ден.
Крцкави крилца, помфрит, пикантен сос
Лути крилца
200 ден.
Крцкави крилца, помфрит, Срирача сос
BBQ крилца
200 ден.
Крцкави крилца, помфрит, BBQ сос
Honey Mustard крилца
200 ден.
Крцкави крилца, помфрит, хани мастард сос
Додатоци
Похован кромид
100 ден.
Зачинет веџис компир
60 ден.
Крокети од компир
60 ден.
Помфрит
60 ден.
Срирача мајонез
40 ден.
Honey mustard
40 ден.
BBQ сос
40 ден.