Во моментов сме затворени, ве очекуваме во 11:00ч.

Пиво
ПИВО CОRONA 4.5% 0.33л
90 ден.
ПИВО GUINNESS Extra Stout 4 во пакет 0.33 мл
390 ден.
ПИВО HEINEKEN 0.33 ml
68 ден.
ПИВО HEINEKEN 0.5l лименка
59 ден.
ПИВО SKOPSKO 0.5l лименка
46 ден.
Бело вино
ВИНО бело Barovo TIKVES 0.75л
1,399 ден.
ВИНО бело Lepovo TIKVES 0.75л
1,399 ден.
ВИНО бело Grenache Blanc Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО бело кутија TIKVES 3л
320 ден.
ВИНО бело Rkaciteli Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО бело Sauvignon Blanc Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО бело Smederevka TIKVES 1л
159 ден.
ВИНО бело Temjanika Classic TIKVES 0.75л
260 ден.
ВИНО бело Temjanika Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
Розе вино
ВИНО розе Alexandria Cuvee TIKVES 0.75л
410 ден.
ВИНО розе Alexandria TIKVES 0.75л
260 ден.
ВИНО розе кутија TIKVES 3л
320 ден.
ВИНО розе TIKVES 1л
159 ден.
ВИНО РОЗЕ TIKVES MISTRAL 0.750мл
1,079 ден.
Alexandria Cuvee TIKVES РОЗЕ ВИНО 0.187Л
103 ден.
Црвено вино
Alexandria Cuvee TIKVES ЦРВЕНО ВИНО 0.187л
103 ден.
ВИНО црвено Cabernet Sauvignon Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО црвено Cabernet Sauvignon Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО црвено кутија TIKVES 3л
320 ден.
ВИНО црвено Merlot Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО црвено T'ga za Jug TIKVES 0.187л
85 ден.
ВИНО црвено Terroir Barovo TIKVES 0.75л
1,399 ден.
ВИНО црвено Vitac TIKVES 1л
159 ден.
ВИНО црвено Vranec TIKVES 1л
159 ден.
Пенливо вино
МОЕТ&ШАНДОН ШАМПАЊ БРУТ ИМПЕРИЈАЛ 0.75Л.
2,999 ден.
Вотка и Џин
Водка Absolut 0.7l
739 ден.
ЏИН Beefeater 0.7l
825 ден.
ЏИН BOMBAY Sapphire dry 0.7
1,290 ден.
ЏИН TANQUERAY London Dry 0.7
1,150 ден.
ЏИН 37.5%Vol. GORDON'S 1л
1,052 ден.
ЏИН Pink GORDON'S 1Л.
1,169 ден.
Водка Grey Goose 0.7
2,590 ден.
ВОДКА CIROC 0.7
2,490 ден.
Водка Red 40%Vol. SMIRNOFF 0.7л
672 ден.
Водка Red 40%Vol. SMIRNOFF 1л
867 ден.
Водка SMIRNOFF ICE 0.275л
99 ден.
Узо и Мастика
УЗО 38%Vol. TSANTALI 2л
999 ден.
УЗО PLOMARI 0.2л
199 ден.
Ракија
РАКИЈА лозова жолта VS 45%Vol. TIKVES 0.7л
549 ден.
РАКИЈА Антика 5 45%Vol. DIVINO 0.5л
590 ден.
РАКИЈА лозова жолта 40%Vol. TIKVES 1л
550 ден.
РАКИЈА жолта лозова TIKVES 40%Vol. 0.2л
142 ден.
Виски и Бурбон
ВИСКИ Jameson 0.7l
1,139 ден.
КОЊАК Badel 1l
599 ден.
БУРБОН JIM BEAM 1L
1,299 ден.
ВИСКИ 40%Vol. Ј&B 1л
1,250 ден.
ВИСКИ 40%Vol. J&B 0.7л
925 ден.
ВИСКИ Black 40%Vol. JOHNNIE WALKER 0.7л
2,015 ден.
ВИСКИ CHIVAS REGAL 0.7л
1,966 ден.
ВИСКИ GREEN LABEL 40%Vol. JOHNNIE WALKER 0.7л
2,600 ден.
ВИСКИ JOHNNIE WALKER Blender`s Batch Red Rye 0.7л
1,099 ден.
ВИСКИ Red 40% Vol JOHNNIE WALKER 1л
1,269 ден.
ВИСКИ Red 40% Vol JOHNNIE WALKER 0.7л
999 ден.
ВИСКИ Southern Comfort 1L
1,490 ден.
ВИСКИ Tennessee Old No.7 JACK DANIEL'S 1л
1,900 ден.
Ликер и Аперитив
ВЕРМУТ Rosso MARTINI 1л
749 ден.
ЛИКЕР APEROL 1л
895 ден.
ЛИКЕР Baileys 0.7
1,100 ден.
ЛИКЕР Bitter CAMPARI 1л
1,019 ден.
ЛИКЕР од билки JAGERMEISTER 1л
1,242 ден.
ЛИКЕР Pelinkovac Gorki BADEL 1л
539 ден.
Рум
РУМ BACARDI 1L
1,190 ден.
РУМ WHITE CAPTAIN MORGAN 0.7
699 ден.
РУМ Spiced Gold CAPTAIN MORGAN 0.7
699 ден.
Безалкохолни пијалоци
ВОДА негазирана ROSA 1.5л
39 ден.
Кеса лед
60 ден.
ПИЈАЛОК енергетски RED BULL 0.25
85 ден.
Schweppes Original Bitter Lemon 1л.
53 ден.
Schweppes Tonic Water 1л.
53 ден.
СОК газиран COCA COLA 1.25L.
54 ден.
СОК газиран COCA COLA 450мл.
30 ден.