Бургери
Garbanzo Burger
160 ден.
Состав: бриош, плескавица од наут, босилек сос, блитва, рукола, домат, кисели краставички, кромид
Classic Burger
160 ден.
Состав: бриош, плескавица, BBQ сос, кисели краставички, домат, кромид, ајзберг
Classic Cheeseburger
190 ден.
Состав: бриош, плескавица, ајдамер, BBQ сос, кисели краставички, домат, кромид, ајзберг
Burrito
Pollo Burrito
160 ден.
Состав: тортиља, бавно печено пилешко, ориз, крем сирење, мексикански микс, домат, краставица, кромид, ајзберг
Pork Burrito
190 ден.
Состав: тортиља, бавно печено свинско, ориз, Кимчи сос, мексикански микс, домат, кромид, ајзберг
Veggie Burrito
150 ден.
Состав: тортиља, крем сирење, ориз, модар патлиџан, тиквица, мексикански микс, домат, кромид, ајзберг
Quesadilla
Tuna Melt Quesadilla
170 ден.
Состав: тортиља, туна, ајдамер, кромид, мајонез, сенф
Quesadilla Seta
160 ден.
Состав: тортиља, печурки, блитва, карамелизиран кромид, урда
Quesadilla Pollo
180 ден.
Состав: тортиља, бавно печено пилешко, ајдамер, мексикански микс
Pork Quesadilla
220 ден.
Состав: тортиља, бавно печено свинско, ајдамер, мексикански микс, Кимчи сос
Десерти
Choco Tart
100 ден.
Apple Tart
100 ден.
Cherry Tart
100 ден.
Додатоци
Зачинет веџис компир
70 ден.
Помфрит
70 ден.