Во моментов сме затворени, ве очекуваме во 09:00ч.

Пица
Маргерита пица
260 ден.
КАПУТО 00 пица тесто, МУТИ домат, свежа ПАЛАДИН моцарела, свеж босилек, АНТИКА ФОРМАГЕРИА пармезан, КОСТА Д’ОРО органско екстра вирџин маслиново масло, хималајска сол
Пеперони пица
310 ден.
КАПУТО 00 пица тесто, МУТИ домат, свежа ПАЛАДИН моцарела, органски кулен, КОСТА Д’ОРО органско екстра вирџин маслиново масло, хималајска сол
Капри пица
290 ден.
КАПУТО 00 пица тесто, МУТИ домат, свежа ПАЛАДИН моцарела, КОРТЕ БУОНА шунка, свежи печурки, маслинки, КОСТА Д’ОРО органско екстра вирџин маслиново масло
4 Сирења пица
330 ден.
КАПУТО 00 пица тесто, МУТИ домат, ДАНАБЛУ горгонзола, италијанско сирење ТАЛЕЏИО , АНТИКА ФОРМАГЕРИА пармезан, свежа ПАЛАДИН моцарела, свеж босилек, КОСТА Д’ОРО органско екстра вирџин маслиново масло
Мортадела пица
370 ден.
КАПУТО 00 пица тесто, Провола сирење, ЛЕОНЧИНИ мортадела, ГИДЕТИ рикота, фстак, свеж босилек, АНТИКА ФОРМАГЕРИА пармезан, КОСТА Д’ОРО органско екстра вирџин маслиново масло, хималајска сол
Веге пица
280 ден.
КАПУТО 00 пица тесто, МУТИ домат, свежа ПАЛАДИН моцарела, ФУД БАР беби спанаќ, пченка, зелени и црни маслинки, свежи печурки, АНТИКА ФОРМАГЕРИА пармезан, КОСТА Д’ОРО органско екстра вирџин маслиново масло
Пршуто парма пица
390 ден.
КАПУТО 00 пица тесто, МУТИ домат, свежа ПАЛАДИН моцарела, рукола, КОРТЕ БУОНА пршута парма, АНТИКА ФОРМАГЕРИА пармезан, шери домат, КОСТА Д’ОРО органско екстра вирџин маслиново масло
Фантазија нутела пица
170 ден.
КАПУТО 00 пица тесто, Италијанска НУТЕЛА, шеќер во прав, слајзови од сиров бадем
Пијалоци
Coca Cola
40 ден.
330 мл.
Coca Cola - Zero
40 ден.
330 мл.
Coca Cola Zero Lemon
40 ден.
330 мл.
Skopsko
50 ден.
330 мл.
Skopsko Smooth
50 ден.
330 мл.
Heineken
60 ден.
330 мл.
Rosa - Негазирана вода
40 ден.
500 мл.