Во моментов сме затворени, ве очекуваме од 10:00 ч.

Специјална понуда
5 затворени пици
540 ден.
Напишете забелешка кои типови на затворени пици ги сакате
3 средни пици
650 ден.
Напишете забелешка кои типови на пици ги сакате (не важи за Кватро формаџи, Пица 5 и Пармиџиана)
3 фамилијарни пици
990 ден.
Напишете забелешка кои типови на пици ги сакате (не важи за Кватро формаџи, Пица 5 и Пармиџиана)
Пастрмајлии и сендвичи
Штипска пастрмјалија (средна)
180 ден.
свинско месо
Штипска пастрмајлија (голема)
230 ден.
свинско месо
Велешка пастрмајлија (средна)
200 ден.
свинско месо и јајце
Велешка пастрмајлија (голема)
250 ден.
свинско месо и јајце
Пица сендвич со шунка
110 ден.
кечап, кашкавал, шунка
Пица сендвич со кулен
130 ден.
кечап, кашкавал, кулен
Пица сендвич со врат
130 ден.
кечап, кашкавал, врат
Затворена пица
130 ден.
пелат, кашкавал, шунка, печурки
Средни пици
Маргарита - средна
230 ден.
пелат, кашкавал
Пармиџиана - средна
270 ден.
пелат, кашкавал, пршута, рукола, пармезан
Капричиоза - средна
250 ден.
пелат, кашкавал, шунка, печурки
Фунги - средна
240 ден.
пелат, кашкавал, печурки
Пица 5 - средна
270 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, печеница, пршута, кулен, јајце, павлака
Диавола - средна
260 ден.
пелат, кашкавал, кулен
Калабрезе - средна
240 ден.
пелат, кашкавал, лук
Кватро стаџоне - средна
260 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, печеница, кулен
Македонска - средна
250 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, сирење, зеленчук
Вегетаријана - средна
250 ден.
пелат, кашкавал, печурки, маслинки, зеленчук, рукола
Амиго - средна
260 ден.
пелат, кашкавал, врат, јајце, сирење
Мексикана - средна
260 ден.
пелат, кашкавал, сланина, пиперка, бибер
Бундес - средна
270 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, сланина
Капрезе - средна
260 ден.
пелат, кашкавал, моцарела, домат, рукола
Туна - средна
270 ден.
пелат, кашкавал, туна
Посна пица - средна
240 ден.
посно тесто, пелат, посен кашкавал, печурки, маслинки, зеленчук
Везувио - средна
240 ден.
пелат, кашкавал, шунка
Кватро формаџи - средна
270 ден.
4 вида кашкавал: горгонзола, моцарела, рокфорд, пармезан
Олива - средна
250 ден.
пелат, кашкавал, моцарела, маслинки
Пица со пилешки стек - средна
270 ден.
пелат, кашкавал, пилешки стек, печурки
Пица бела
280 ден.
павлака, кашкавал, сланина, пиперка
Фамилијарни пици
Маргарита - фамилијарна
350 ден.
пелат, кашкавал
Пармиџиана - фамилијарна
450 ден.
пелат, кашкавал, пршута, рукола, пармезан
Капричиоза - фамилијарна
380 ден.
пелат, кашкавал, шунка, печурки
Фунги - фамилијарна
360 ден.
пелат, кашкавал, печурки
Пица 5 - фамилијарна
450 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, печеница, пршута, кулен, јајце, павлака
Диавола - фамилијарна
390 ден.
пелат, кашкавал, кулен
Калабрезе - фамилијарна
360 ден.
пелат, кашкавал, лук
Кватро стаџоне - фамилијарна
390 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, печеница, кулен
Македонска - фамилијарна
380 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, сирење, зеленчук
Вегетаријана - фамилијарна
380 ден.
пелат, кашкавал, печурки, маслинки, зеленчук, рукола
Амиго - фамилијарна
390 ден.
пелат, кашкавал, врат, јајце, сирење
Мексикана - фамилијарна
390 ден.
пелат, кашкавал, сланина, пиперка, бибер
Бундес - фамилијарна
400 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, сланина
Капрезе - фамилијарна
390 ден.
пелат, кашкавал, моцарела, домат, рукола
Туна - фамилијарна
400 ден.
пелат, кашкавал, туна
Посна пица - фамилијарна
380 ден.
посно тесто, пелат, посен кашкавал, печурки, маслинки, зеленчук
Везувио - фамилијарна
360 ден.
пелат, кашкавал, шунка
Кватро формаџи - фамилијарна
450 ден.
4 вида кашкавал: горгонзола, моцарела, рокфорд, пармезан
Олива - фамилијарна
380 ден.
пелат, кашкавал, моцарела, маслинки
Пица со пилешки стек - фамилијарна
400 ден.
пелат, кашкавал, пилешки стек, печурки
Пица бела - фамилијарна
420 ден.
павлака, кашкава, сланина, пишерка