Во моментов сме затворени, ве очекуваме во 10:00ч.

Пакети
Одбраните опции внеси ги во Забелешки за Вашата нарачка
Одбери 1 или 2 основи
 • 127 - Нудли со зеленчук
 • 111 - Ориз со зелнчук во сос од соја
 • 101 - Ориз со зеленчук
 • 70 - Пржен зеленчук на кинески начин
 • 70*- Пржен зеленчук на кинески начин (луто)
Одбери 2 главни јадења
 • 31 - Луто пилешко со кикирики
 • 33 - Слатко кисели пиилешки топлиња со ананас
 • 35 - Пилешко со свежи шампињони
 • 38 - Пилешко со зеленчук
 • 390 - Слатко кисело пилешко (луто)
 • 397 - Пилешко со брокула
 • 50 - Луто говедско
 • 592 - Пилешко и говедско со апетисани и ракчиња
 • 48 - Свинско со црни Кинески печурки
 • 498 - Свинско ребро во сладок сос
 • 49 - Слатко кисело свинско (луто)
 • 75 - Пржени печурки
Мал пакет
120 ден.
Среден пакет
170 ден.
Голем пакет
220 ден.
Супа
Пилешка супа
110 ден.
пилешки парчиња, морков, свежи шампињони, црни кинески печурки,
Луто кисела супа
90 ден.
домат, краставица, свежи шампињони, црни кинески печурки, бибер, лут зачин
Рибја супа
130 ден.
филети риба, морков, свежи шампињони, црни кинески печурки
Супа од морски плодови
160 ден.
школки, лигњи, морски алги, морков, црни кинески печурки
Зеленчукова супа
90 ден.
морков, пиперка, краставица, свежи шампињони, црни кинески печурки
Супа од брокула
100 ден.
брокула, морков
Салати
Кинеска салата (мала порција)
200 ден.
Краставица, морков, црни и бели кинески печурки, тестенини
Кинеска салата (голема порција)
260 ден.
Краставица, морков, црни и бели кинески печурки, тестенини
Зелка салата (мала порција)
90 ден.
Зелка, морков, црни и бели кинески печурки
Зелка салата (голема порција)
150 ден.
Зелка, морков, црни и бели кинески печурки
Лута салата од зелка (мала порција)
100 ден.
Зелка, морков, црни и бели кинески печурки, лут зачин
Лута салата од зелка (голема порција)
160 ден.
Зелка, морков, црни и бели кинески печурки, лут зачин
Спанаќ салата (мала порција)
120 ден.
Спанаќ, морков, црни и бели кинески печурки
Спанаќ салата (голема порција)
180 ден.
Спанаќ, морков, црни и бели кинески печурки
Златно-сребрена салата
250 ден.
Зелка, морков, чипс од компири, кикирики, кромид
Салата од краставица и шунка со црни и бели кунески печурки (мала порција)
180 ден.
Краставица, морков, црни и бели кинески печурки, шунка
Салата од краставица и шунка со црни и бели кунески печурки (голема порција)
240 ден.
Краставица, морков, црни и бели кинески печурки, шунка
Салата од цвекло и морков (мала порција)
90 ден.
Цвекло и морков
Салата од цвекло и морков (голема порција)
150 ден.
Цвекло и морков
Пилешка салата во лут слатко-кисел сос (мала порција)
180 ден.
Пилешко, краставица, морков, црни и бели кинески печурки
Пилешка салата во лут слатко-кисел сос (голема порција)
230 ден.
Пилешко, краставица, морков, црни и бели кинески печурки
Мешана салата (мала порција)
120 ден.
Домат, краставица, зелка, црни и бели кинески печурки
Мешана салата (голема порција)
180 ден.
Домат, краставица, зелка, црни и бели кинески печурки
Салата од морски алги (мала порција)
120 ден.
Краставица, морски алги, сусам
Салата од морски алги (голема порција)
180 ден.
Краставица, морски алги, сусам
Нудли и тестенини
Тестенини со зеленчук
220 ден.
Тестенини, морков, пиперка, зелка, сос од соја
Тестенини со ракчиња
280 ден.
Тестенини, морков, пиперка, ракчиња, сос од соја
Тестенини со пилешко, свинско и говедско
250 ден.
Тестенини, морков, пиперка, пилешко, свинско, говедско, сос од соја
Тестенини со пилешко
230 ден.
Тестенини, морков, пиперка, пилешко, сос од соја
Тестенини со свинско
240 ден.
Тестенини, морков, пиперка, свинско, сос од соја
Тестенини со говедско
250 ден.
Тестенини, морков, пиперка, говедско, сос од соја
Тестенини со морски плодови
280 ден.
Тестенини, морков, пиперка, морски плодови, сос од соја
Кинески леб
30 ден.
Специјално лепче
Пролетни ролници без месо
180 ден.
Морков, пиперка, свежи шампињони, зелка, кромид
Пролетни ролници со месо
200 ден.
Свинско, праз, кромид, ѓумбир
Пржени пелмени со месо
210 ден.
Свинско, праз, кромид, ѓумбир
Варени пелмени со месо
210 ден.
Свинско, праз, кромид, ѓумбир
Шпагети со зеленчук
160 ден.
Шпагети, пиперка, морков, зелка, сос од соја
Шпагети со домат
160 ден.
Шпагети, пиперка, морков, домат, сос од соја
Шпагети со пилешко, свинско и телешко
190 ден.
Шпагети, пиперка, морков, пилешко, свинско, говедско, сос од соја
Шпагети со пилешко
180 ден.
Шпагети, пиперка, морков, пилешко, сос од соја
Шпагети со шунка
180 ден.
Шпагети, пиперка, морков, сос од соја
Шпагети со ракчиња
210 ден.
Шпагети, пиперка, морков, ракчиња, сос од соја
Шпагети со спанаќ
170 ден.
Шпагети, пиперка, морков, спанаќ, сос од соја
Шпагети со печурки
180 ден.
Шпагети, пиперка, морков, свежи шампињони, сос од соја
Ориз
Варен ориз (мала порција)
60 ден.
Варен ориз (голема порција)
100 ден.
Ориз со зеленчук (мала порција)
120 ден.
Ориз, морков, зелка, грашак, пченка
Ориз со зеленчук (голема порција)
160 ден.
Ориз, морков, зелка, грашак, пченка
Ориз со јајца (мала порција)
130 ден.
Ориз, јајца, пченка, морков, грашак
Ориз со јајца (голема порција)
170 ден.
Ориз, јајца, пченка, морков, грашак
Ориз со пилешко (мала порција)
140 ден.
Ориз, пилешко, грашак, пченка, морков
Ориз со пилешко (голема порција)
180 ден.
Ориз, пилешко, грашак, пченка, морков
Ориз со свинско (мала порција)
140 ден.
Ориз, свинско, грашак, пченка, морков
Ориз со свинско (голема порција)
180 ден.
Ориз, свинско, грашак, пченка, морков
Ориз со пилешко, свинско и говедско (мала порција)
150 ден.
Ориз, пилешко, свинско, говедско пченка, грашак, морков
Ориз со пилешко свинско и говедско (голема порција)
190 ден.
Ориз, пилешко, свинско, говедско пченка, грашак, морков
Ориз со печурки (мала порција)
120 ден.
Ориз, свежи шампињони, грашак, морков, пченка
Ориз со печурки (голема порција)
170 ден.
Ориз, свежи шампињони, грашак, морков, пченка
Ориз со шунка (мала порција)
140 ден.
Ориз, шунка, грашак, пченка, морков
Ориз со шунка (голема порција)
180 ден.
Ориз, шунка, грашак, пченка, морков
Ориз со кари (мала порција)
130 ден.
Ориз, кари, зелка, грашак, пченка, морков
Ориз со кари (голема порција)
170 ден.
Ориз, кари, зелка, грашак, пченка, морков
Ориз со ракчиња (мала порција)
150 ден.
Ориз, ракчиња, грашак, пченка, морков
Ориз со ракчиња (голема порција)
210 ден.
Ориз, ракчиња, грашак, пченка, морков
Ориз со кромид (мала поција)
120 ден.
Ориз, кромид, грашак, пченка, морков
Ориз со кромид (голема порција)
160 ден.
Ориз, кромид, грашак, пченка, морков
Ориз со зеленчук во сос од соја (мала порција)
140 ден.
Ориз, сос од соја, грашак, пченка, морков
Ориз со зеленчук во сос од соја (голема порција)
170 ден.
Ориз, сос од соја, грашак, пченка, морков
Лут ориз со парчиња пилешко (мала порција)
140 ден.
Ориз, пилешко, грашак, пченка, морков, лут зачин
Лут ориз со парчиња пилешко (голема порција)
180 ден.
Ориз, пилешко, грашак, пченка, морков, лут зачин
Ориз со лук и брокула
180 ден.
Ориз, брокула, лук, грашак, пченка, морков
Лут ориз со брокула и црни кинески печурки
180 ден.
Ориз, брокула, лук, грашак, пченка, морков, лут зачин, црни кинески печурки
Риба
Риба во слатко кисел сос
340 ден.
Филети крцкава риба на парче, морков, краставица, слатко-кисел сос
Сува риба
320 ден.
Филети крцкава риба, кари
Риба во грне
400 ден.
Парче крцкава риба, морков, пиперка, кромид, бамбус
Морски плодови во грне
690 ден.
Морски плодови, морков, пиперка, кромид, бамбус
Риба во соја
340 ден.
Филети крцкава риба на парче, пиперка, морков, кари сос од соја
Риба со зеленчук
330 ден.
Парчиња крцкава риба, зелка, морков, пиперка, свежи шампињони, црни кинески печурки, сос од соја
Чипс од ракчиња
170 ден.
Лигњи во грне
720 ден.
Лигњи, морков, пиперка, кромид, бамбус
Вегетаријански специјалитети
Пржен зеленчук на кинески начин (мала порција)
210 ден.
Морков, зелка, пиперка, брокула, свежи шампињони, црни и бели кинески печурки, никулци од бамбус
Пржен зеленчук на кинески начин (голема порција)
260 ден.
Морков, зелка, пиперка, брокула, свежи шампињони, црни и бели кинески печурки, никулци од бамбус
Пржени брокули (мала порција)
220 ден.
Брокула, морков
Пржени брокули (голема порција)
280 ден.
Брокула, морков
Чипс од компири
150 ден.
Пржен кинески зеленчук во сос од морски плодови
260 ден.
Зелка, пипер, морков, свежи шампињони, тестенини, црни кинески печурки, сос од морски плодови
Пржен спанаќ со јајца
240 ден.
Спанаќ, јајца
Пржени печурки во соја сос (мала порција)
220 ден.
Свежи шампињони, морков, пиперка. сос од соја
Пржени печурки во соја сос (голема порција)
280 ден.
Свежи шампињони, морков, пиперка. сос од соја
Брокула со кинески печурки во сос од морски плодови
280 ден.
Брокула, свежи шампињони, црни и бели кинески печурки, бамбус
Пржен компир на ленти со лук и лут сос
180 ден.
Компир, морков, пиперка, лути пиперчиња, лук, лут сос
Пржен модар патлиџан (мала порција)
220 ден.
Модар патлиџан, морков, зелка, пиперка, сос од соја
Пржен модар патлиџан (голема порција)
270 ден.
Модар патлиџан, морков, зелка, пиперка, сос од соја
Компири во сос од соја
220 ден.
Компир, морков, пиперка, сос од соја
Пилешко
Пилешки крилца
250 ден.
Луто пилешко на царски начин (мала порција)
240 ден.
Пилешко, зелка, морков, пиперка, кикирики, лут сос
Луто пилешко на царски начин (голема порција)
310 ден.
Пилешко, зелка, морков, пиперка, кикирики, лут сос
Слатко-кисело крцкаво пилешко (мала порција)
240 ден.
Пилешко, морков, краставица, слатко-кисел сос
Слатко-кисело крцкаво пилешко (голема порција)
340 ден.
Пилешко, морков, краставица, слатко-кисел сос
Слатко-кисели пилешки топчиња со ананас (мала порција)
360 ден.
Пилешко, морков, краставица, ананас, слатко-кисел сос
Слатко-кисели пилешки топчиња со ананас (голема порција)
450 ден.
Пилешко, морков, краставица, ананас, слатко-кисел сос
Луто пилешко (мала порција)
230 ден.
Пилешко, лут зачин, зелка, морков, пиперка
Луто пилешко (голема порција)
290 ден.
Пилешко, лут зачин, зелка, морков, пиперка
Пилешко со печурки (мала порција)
240 ден.
Пилешко, свежи шампињони, морков, пиперка, сос од соја
ПИлешко со печурки (голема порција)
300 ден.
Пилешко, свежи шампињони, морков, пиперка, сос од соја
Пилешко со кари (мала порција)
210 ден.
Пилешко со кари (голема порција)
270 ден.
Пилешко, кари сос, зелка, морков, пиперка
Суво крцкаво пилешко (мала порција)
220 ден.
Суво крцкаво пилешко (голема порција)
250 ден.
Пилешко со зеленчук (мала порција)
220 ден.
Пилешко, зелка, морков, пиперка, свежи шампињони, црни кинески печурки. соја сос
Пилешко со зеленчук (голема порција)
280 ден.
Пилешко, зелка, морков, пиперка, свежи шампињони, црни кинески печурки. соја сос
Пилешко со црни и бели кинески печурки и никулци од бамбус (мала порција)
240 ден.
Пилешко, свежи шампињони, црни и бели кинески печурки, никулци од бамбус, соја сос
Пилешко со црни и бели печурки и никулци од бамбус (голема порција)
320 ден.
Пилешко, свежи шампињони, црни и бели кинески печурки, никулци од бамбус, соја сос
Луто пилешко во слатко-кисел сос (мала порција)
240 ден.
Пилешко, зелка, морков, пиперка, црни печурки, лут слатко-кисел сос
Луто пилешко во слатко-кисел сос (голема порција)
300 ден.
Пилешко, зелка, морков, пиперка, црни печурки, лут слатко-кисел сос
Пилешко во соја сос (мала порција)
240 ден.
Крцкаво пилешко, зелка, морков, пиперка, соја сос
Пилешко во соја сос (голема порција)
290 ден.
Крцкаво пилешко, зелка, морков, пиперка, соја сос
Пилешко со компири (мала порција)
230 ден.
Пилешко, компир, морков, пиперка, соја сос
Пилешко со компири (голема порција)
280 ден.
Пилешко, компир, морков, пиперка, соја сос
Пилешко во грне
380 ден.
Пилешко, морков, пиперка, кромид, бамбус
Пилешко со брокула (мала порција)
240 ден.
Пилешко, брокули, соја сос
Пилешко со брокула (голема порција)
310 ден.
Пилешко, брокули, соја сос
Пилешко во лут сос во специјален кинески сад
320 ден.
Пилешко, лут сос, морков, пиперка, зелка
Пилешко со ореви (мала порција)
240 ден.
Пилешко, зелка, морков, пиперки, ореви, соја сос
Пилешко со ореви (голема порција)
290 ден.
Пилешко, зелка, морков, пиперки, ореви, соја сос
Пилешко со портокал (мала порција)
230 ден.
Пилешко, краставица, морков, свеж портокал
Пилешко со портокал (голема порција)
290 ден.
Пилешко, краставица, морков, свеж портокал
Телешко
Телешко со црни и бели кинески печурки и никулци од бамбус (мала порција)
300 ден.
Телешко, свежи шампињони, црни и бели кинески печурки, никулци од бамбус, сос од соја
Телешко со црни и бели кинески печурки и никулци од бамбус (голема порција)
390 ден.
Телешко, свежи шампињони, црни и бели кинески печурки, никулци од бамбус, сос од соја
Телешко со кари (мала порција)
280 ден.
Говедско, кари сос, зелка, морков, пиперка
Телешко со кари (голема порција)
360 ден.
Говедско, кари сос, зелка, морков, пиперка
Телешко со зеленчук (мала порција)
280 ден.
Телешко, зелка, морков, пиперка, свежи шампињони, црни кинески печурки, сос од соја
Телешко со зеленчук (голема порција)
360 ден.
Телешко, зелка, морков, пиперка, свежи шампињони, црни кинески печурки, сос од соја
Луто говедско (мала порција)
290 ден.
Говедско, пиперка, морков, лут сос, зелка
Луто говедско (голема порција)
30 ден.
Говедско, пиперка, морков, лут сос, зелка
Луто телешко во слатко-кисел сос (мала порција)
300 ден.
Телешко, зелка, морков, пиперка, црни кинески печурки, лут слатко-кисел сос
Луто телешко во слатко-кисел сос (голема порција)
390 ден.
Телешко, зелка, морков, пиперка, црни кинески печурки, лут слатко-кисел сос
Телешко во соја сос (мала порција)
300 ден.
Крцкаво телешко, зелка, морков, пиперка, сос од соја
Телешко во соја сос (голема порција)
390 ден.
Крцкаво телешко, зелка, морков, пиперка, сос од соја
Говедско со кромид (мала порција)
280 ден.
Говедско, кромид, морков, пиперка
Говедско со кромид (голема порција)
360 ден.
Говедско, кромид, морков, пиперка
Говедски мускул со печурки во сос од пиво
380 ден.
Говедски мускул, свежи шампињони, пиво
Осум драгоцени плода (мала порција)
280 ден.
Пилешко, свинско, говедско, кикирики, бадеми, ореви, ракчиња, зелка, морков, пиперка, свежи шампињони, црни и бели кинески печурки
Осум драгоцени плода (голема порција)
360 ден.
Пилешко, свинско, говедско, кикирики, бадеми, ореви, ракчиња, зелка, морков, пиперка, свежи шампињони, црни и бели кинески печурки
Пилешко, говедско, свинско во грне
540 ден.
Пилешко, говедско, свинско, морков, пиперка, кромид, бамбус
Кинеско пикантно говедско на стапче
400 ден.
Говедско, лути пиперчиња, кромид
Пилешко, говедско, свинско во грне во лут слатко-кисел сос
560 ден.
Пилешко, говедско, свинско, морков, пиперка, кромид, лут слатко-кисел сос, бамбус
Суво луто крцкаво говедско (мала порција)
300 ден.
Крцкаво говедско, морков, лут слатко-кисел сос, зелка, пиперка
Суво луто крцкаво говедско (голема порција)
390 ден.
Крцкаво говедско, морков, лут слатко-кисел сос, зелка, пиперка
Телешко во грне
520 ден.
Телешко, морков, пиперка, кромид, бамбус
Свинско
Луто свинско на царски начин (средна)
260 ден.
Свинско, зелка, морков, пиперка, кикирики, лут сос
Луто свинско на царски начин (средна)
340 ден.
Свинско, зелка, морков, пиперка, кикирики, лут сос
Слатко кисело крцкаво свинско (средна)
280 ден.
Свиснко, морков, краставица, слатко-кисел сос
Слатко кисело крцкаво свинско (голема)
360 ден.
Свиснко, морков, краставица, слатко-кисел сос
Слатко-кисели свински топчиња со ананас (средна)
380 ден.
Свинско, морков, краставица, ананас, слатко-кисел сос
Слатко-кисели свински топчиња со ананас (голема)
470 ден.
Свинско, морков, краставица, ананас, слатко-кисел сос
Луто свинско (средна)
280 ден.
Свинско, лут зачин, зелка, морков, пиперка
Луто свинско (голема)
340 ден.
Свинско, лут зачин, зелка, морков, пиперка
Свинско со печурки (средна)
280 ден.
Свинско, лут зачин, зелка, морков, пиперка
Свинско со печурки (голема)
350 ден.
Свинско, свежи шампињони, морков, пиперка, сос од соја
Свинско со кари (средна)
260 ден.
Свинско, кари сос, зелка, морков, пиперка
Свинско со кари (голема)
320 ден.
Свинско, кари сос, зелка, морков, пиперка
Суво крцкаво свинско (средна)
240 ден.
Суво крцкаво свинско (голема)
280 ден.
Свинско со зеленчук (средна)
140 ден.
Свинско, зелка, морков, пиперка, свежи шампињони, црни кинески печурки, соја сос
Свинско со зеленчук (голема)
140 ден.
Свинско, зелка, морков, пиперка, свежи шампињони, црни кинески печурки, соја сос
Свинско со црни и бели кинески печурки и никулци од бамбус (средна)
290 ден.
Свинско, свежи шампињони, црни и бели кинески печурки, никулци од бамбус, соја сос
Свинско со црни и бели кинески печурки и никулци од бамбус (голема)
360 ден.
Свинско, свежи шампињони, црни и бели кинески печурки, никулци од бамбус, соја сос
Луто свинско во слатко-кисел сос (средна)
290 ден.
Свинско, зелка, морков, пиперка, црни печурки, лут слатко-кисел сос
Луто свинско во слатко-кисел сос (голема)
360 ден.
Свинско, зелка, морков, пиперка, црни печурки, лут слатко-кисел сос
Свинско во соја сос (средна)
290 ден.
Крцкаво свинско, зелка, морков, пиперка, соја сос
Свинско во соја сос (голема)
360 ден.
Крцкаво свинско, зелка, морков, пиперка, соја сос
Свински ребра во сос од соја
360 ден.
Свински ребра на парчиња, пиперка, морков, сос од соја
Свинско со модар патлиџан (средна)
260 ден.
Свинско, модар патлиџан, пиперка, морков
Свинско со модар патлиџан (голема)
340 ден.
Свинско, модар патлиџан, пиперка, морков
Пушено свинско на кинески начин
420 ден.
Пушено свинско, лути пиперки, морков, сос од соја
Свинско со јајца и црни кинески печурки (средна)
260 ден.
Свинско, јајца, црни кинески печурки, морков, краставица
Свинско со јајца и црни кинески печурки (голема)
340 ден.
Свинско, јајца, црни кинески печурки, морков, краставица
Свинско во грне
450 ден.
Свинско, морков, пиперка, кромид, бамбус
Свинско во сос со лути пиперки (средна)
270 ден.
Свинско, лута пиперка, морков, сос од соја
Свинско во сос со лути пиперки (голема)
340 ден.
Свинско, лута пиперка, морков, сос од соја
Луто свинско со тестенини
360 ден.
Свинско, зелка, брокула, црни кинески печурки, тестенини, лут кинески сос
Суви свински ребра
340 ден.
Крцкави свински ребра
Додатоци
Слатко кисел сос
20 ден.
Соја сос
20 ден.
Лут сос
20 ден.
Свежи шампињони
20 ден.
Пипер
20 ден.
Морков
20 ден.
Зелка
20 ден.
Јајце
20 ден.
Ананас
40 ден.
Брокула
40 ден.
Црни Кинески печурки
40 ден.
Бели Кинески печурки
40 ден.
Ракчиња
40 ден.
Месо во ориз
30 ден.
Месо во јадење
60 ден.
Десерт
Пржен сладолед - чоколадо и ванила
140 ден.
Карамелизирана јаболка
150 ден.
Јаболко, топен шеќер
Карамелизирани ореви
200 ден.
Карамелизиран ананас
150 ден.
Ананас, топен шеќер
Карамелизирана банана
150 ден.
Банана, топен шеќер
Мешано карамелизирано овошје
100 ден.
Јаболко, банана, ананас, шеќер
Колаче со порака
60 ден.
Пијалоци
Кока кола (0.25мл.)
80 ден.
Кока Кола - Зеро (0.25мл.)
80 ден.
Фанта (0.25мл.)
80 ден.
Спрајт (0.25мл.)
80 ден.
Швепс - Тоник (0.25мл.)
80 ден.
Швепс - Tangerine (0.25мл.)
80 ден.
Швепс - Pink Grapefruit (0.25мл.)
80 ден.
Поркокал - Rauch (0.2мл.)
110 ден.
Праска - Rauch (0.2мл.)
110 ден.
Јаболко - Rauch (0.2мл.)
110 ден.
Ананас - Rauch (0.2мл.)
110 ден.
Црна Рибизла - Rauch (0.2мл.)
110 ден.
Портокал - Next (0.2мл.)
110 ден.
Праска - Next (0.2мл.)
110 ден.
Јаболко - Next (0.2мл.)
110 ден.
Коктел - Next (0.2мл.)
110 ден.
Роса - вода (0.033мл.)
60 ден.
Роса - вода (0.7мл.)
100 ден.
Горска - газирана (1л.)
120 ден.
Горска - газирана (0.25л.)
50 ден.
Горска - негазирана (1л.)
120 ден.
Горска - негазирана (0.25мл.)
50 ден.
Скопско (0.33мл.)
80 ден.
Скопско - Smooth (0.33мл.)
100 ден.
Скопско - темно (0.5мл.)
100 ден.
Скопско - IPL (0.33мл.)
100 ден.
Лашко (0.33мл.)
120 ден.
Амстел (0.33мл.)
120 ден.
Хајнекен (0.33мл.)
140 ден.
Белo винo
Alexandria (0.7л.)
480 ден.
Alexandria (0.187мл.)
140 ден.
Traminec (0.7л.)
480 ден.
Traminec (0.187л.)
140 ден.
Temjanika (0.7л)
480 ден.
Temjanika (0.187мл)
140 ден.
Chardonney (0.7л.)
480 ден.
Barovo (0.7л.)
1,500 ден.
Temjanika CC (0.7л.)
900 ден.
Alexandria Cuvee (0.7л.)
1,200 ден.
Alexandria Cuvee (0.187мл.)
200 ден.
Alexandria Cuee (0.187мл.)
220 ден.
Chardonnаy Temjanika CC Blend (0.2мл.)
130 ден.
Chardonnay - Bovin (0.75л.)
1,200 ден.
Traminec Bovin (0.75л.)
1,200 ден.
Acacia - Stobi (0.75л.)
1,200 ден.
Rkatsiteli - Stobi (0.75л.)
600 ден.
Riesling - Stobi (0.75л.)
600 ден.
Црвено вино
Alexandria (0.7л.)
480 ден.
Alexandria (0.187мл.)
140 ден.
Тга за Југ (0.7л.)
480 ден.
Тга за Југ (0.187мл.)
140 ден.
Alexandria Rose (0.7л.)
480 ден.
Alexandria Rose (0.187мл.)
140 ден.
Alexandria Rose Cuvee (0.7л.)
1,200 ден.
Alexandria Rose Cuvee (0.187мл.)
220 ден.
Merlot Classic (0.7л.)
480 ден.
Merlot CC (0.7л.)
900 ден.
Vranec CC (0.7л.)
900 ден.
Alexandria Cuvee (0.7л.)
1,200 ден.
Alexandria Cuvee (0.187мл.)
220 ден.
Imperator - Bovin (0.75л.)
1,200 ден.
Dissan - Bovin (0.75л.)
1,800 ден.
Premier - Bovin (0.75л.)
1,500 ден.
Vranec - Bovin (0.75л.)
1,200 ден.
Vranec - Stobi (0.75л)
600 ден.
Cabernet Sauvignon - Stobi (0.75л.)
900 ден.
Aminta - Stobi (0.75л.)
1,200 ден.
Verdot - Stobi (0.75л.)
1,200 ден.
Rose Allegro - Stobi (0.75л.)
900 ден.