Во моментов сме затворени, ве очекуваме од 10:00 ч.

Smoothie
Sunrise Smoothie
130 ден.
портокал, морков, јаболко, лајм
Sour Bomb Smoothie
130 ден.
ѓумбир, јаболко, лимон, мед
Banana Smoothie
100 ден.
банана, млеко, шумско овошје
Coconut Smothie
160 ден.
млеко, банана, кокос, бадем
Green Smoothie
90 ден.
јаболко, блитва, банана
Strawberry Smoothie
160 ден.
јагода, банана, овес, путер од кикиритки, бело чоколадо
Chia Pudding
100 ден.
млеко, чиа семе, мед, цимет, бадем, банана, шумско овошје
Energy Smoothie
130 ден.
цвекло, портокал, цитрон, јаболко, лимон
Choco Smoothie
110 ден.
млеко, чоколадо, банана, путер од кикиритки