Во моментов сме затворени, ве очекуваме во 11:00ч.

Предјадење
Органски соја зрна (обични)
220 ден.
Алергени: соја
Органски соја зрна (зачинети)
220 ден.
Алергени: соја
Крекери од морски ракчиња
220 ден.
Алергени: ракчиња
Крцкаво пилешко (8 парчиња)
230 ден.
Алергени: јајца, глутен
Пилешки топчиња (8 парчиња)
230 ден.
Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
Пилешки јакитори
310 ден.
Алергени: соја сос
Топчиња од ракчиња (6 парчиња)
360 ден.
Алергени: сусам, ракчиња, јајце, глутен
Крцкав лаврак и чипс (6 парчиња)
420 ден.
Алергени: риба, јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
Ракчиња кореан сос
460 ден.
Алергени: ракчиња, синап, јајца, глутен
Карпачо од лосос
550 ден.
Алергени: риба, соја сос, сусам
Карпачо од лосос и лаврак
520 ден.
Алергени: риба, соја сос, сусам
Тартар од лосос со тартуфи
590 ден.
Алергени: риба
Крцкави ракчиња
460 ден.
Алергени: ракчиња, соја сос, глутен, јајца
Темпура микс
680 ден.
Рачиња, Calamari, Crispy Green Beans Алергени: ракчиња, лигњи, соја сос, глутен, јајца
Темпура зеленчук
410 ден.
Тиквички, морков, крцкава боранија модар патлиџан, бејби пченка Алергени: јајца, глутен, соја сос
Темпура бејби лигњи
610 ден.
Алергени: лигњи, соја сос, глутен, јајца
Темпура ракчиња
710 ден.
Алергени: ракчиња, соја сос, глутен, јајца
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.
Супи и салати
Вонтон супа
260 ден.
Алергени: сусам, јајца, соја сос, глутен
Лута и кисела супа со пилешко
260 ден.
Алергени: соја, сос од остриги, јајца
Супа со пилешко, пченка и аспарагус
290 ден.
Алергени: јајца, соја сос, сусам
Мисо супа
270 ден.
Алергени: соја, сезонско морско
Банкок Том Јам
350 ден.
Алергени: ракчиња
Рамен супа
380 ден.
Алергени: ракчиња, соја сос, сос од остриги, глутен
Пад Таи супа со ракчиња
350 ден.
Алергени: ракчиња, соја сос, сос од остриги
Том Ка Гаи
360 ден.
Салата од зачинета зелка
250 ден.
Алергени: сусам
Киноа салата од органска соја
320 ден.
Алергени: соја
SushiCo вакаме салата
320 ден.
Алергени: сусам
Салата со сурими и краставица
360 ден.
Алергени: ракчиња
Сашими салата
670 ден.
Алергени: риба, ракчиња, синап, сусам
Телешка салата на скара
520 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги
Пилешка салата на скара
420 ден.
Алергени: соја сос
Зачинета морска салата
570 ден.
Алергени: риба, лигњи, ракчиња, соја сос, сусам, глутен, јајца
Киноа салата со туна
660 ден.
Алергени: риба, соја
Салата со тофу
350 ден.
Алергени: соја
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.
Ориз или Нудлс
Ориз на пареа (150 гр.)
100 ден.
Вегетаријанско
Ориз на пареа (300 гр.)
200 ден.
Вегетаријанско
Ориз со зеленчук
310 ден.
Вегетаријанско
Ориз со пржено јајце
320 ден.
Алергени: јајца
Ориз со пилешко
360 ден.
Алергени: јајца
Кари ориз со телешко месо
410 ден.
Алергени: јајца
Ориз со телешко месо
390 ден.
Алергени: јајца
Таи ориз со ананас
420 ден.
Алергени: индиски ореви
Ориз со ракчиња
430 ден.
Алергени: јајца, ракчиња
Удон со зеленчук и црн лук
380 ден.
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги
Удон со телешко и црн лук
490 ден.
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги
Рамен нудлс со пилешко
510 ден.
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца, ракчиња
Рамен нудлс со телешко
540 ден.
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца, ракчиња
Рамен нудлс со ракчиња
550 ден.
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца, ракчиња
Таи нудлс со зеленчук
410 ден.
Алергени: кикиритки, соја, јајца, ракчиња
Таи нудлс со пилешко
530 ден.
Алергени: кикиритки, соја, јајца, ракчиња
Таи нудлс со телешко
560 ден.
Алергени: кикиритки, соја, јајца, ракчиња
Таи нудлс со ракчиња
610 ден.
Алергени: кикиритки, соја, јајца, ракчиња
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.
Суши Ролс/Рачни ролс
Maguro Roll - Туна (6 парчиња)
310 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Ebi Roll - Ракчиња (6 парчиња)
310 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Kani Roll - Сурими (6 парчиња)
290 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Sake Roll - Лосос (6 парчиња)
290 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Unagi Roll - Јагула (6 парчиња)
440 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Saba Roll - Скуша (6 парчиња)
290 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Avocado Ebi Roll - Ракчиња и авокадо (6 парчиња)
390 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Avocado Sake Roll - Лосос и Авокадо (6 парчиња)
380 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Unagi Avocado Roll - Јагула и Авокадо (6 парчиња)
460 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Quinoa Sake Roll - Лосос, авокадо, краставица, киноа (6 парчиња)
320 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Kappa Roll - Краставица (6 парчиња)
200 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Avocado Takuan Roll - Јапонска репка и авокадо (6 парчиња)
310 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Tofu Takuan Roll - Јапонска репка и тофу (6 парчиња)
340 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Veggie Roll - (8 парчиња)
460 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.
Топли Ролс и Специјални Ролс
Sake Ten Roll: Темпура лосос, авокадо, краставица, мајонез, марула, надворешнa икра од летечка риба (6 парчиња)
510 ден.
Алергени: јајца, глутен
Boston Roll: Јагула, авокадо, крем сирење, надворешно авокадо и теријаки сос (6 парчиња)
530 ден.
Алергени: соја сос, млеко
Baby Calamari Roll: Темпура бејби лигњи, авокадо, краставица, надворешно црн сусам (5 парчиња)
510 ден.
Алергени: сусам, јајца
Ebi Tempura Roll with Truffle: Темпура ракчиња, авокадо, краставица, надворешно мајонез од тартуфи, крцкав компир, теријаки сос бел и црн сусам (8 парчиња)
550 ден.
Алергени: сусам, јајца, глутен
Jungle Roll: Јагула, авокадо, аспарагус, крем сирење, надворешно морски алпи (8 парчиња)
530 ден.
Алергени: млеко, сусам, соја сос
Samurai Roll: Темпура ракчиња, авокадо, марула, јапонска репка, надворешно сусам и икра од летечка риба (8 парчиња)
510 ден.
Алергени: сусам, јајца, глутен
Tokyo Drift Roll: Темпура лосос, авокадо, краставица, надворешно икра од летечка риба и крцкав компир (8 парчиња)
530 ден.
Алергени: јајца, глутен
SushiCo Roll: Темпура ракчиња, авокадо, мајонез, краставица, икра од летечка риба, надворешно крцлав лосос и теријаки сос (5 парчиња)
530 ден.
Алергени: јајца, глутен, соја сос
Ebi Ten Roll: Темпура ракчиња, авокадо, мајонез, икра од летечка риба, надворешно сусам (5 парчиња)
510 ден.
Алергени: сусам, јајца, глутен
Dragon Roll: Авокадо, краставица, надворешно јагула и теријаки сос (6 парчиња)
530 ден.
Алергени: соја сос
Philly Roll: Сурими, авокадо, крем сирење, надворешно пржено пециво и теријаки сос ( 8 парчиња)
490 ден.
Алергени: јајца, глутен, соја сос, млеко
Spicy Maguro Avocado Roll: Зачинета туна, надворешно авокадо (6 парчиња)
510 ден.
Quinoa Avocado Roll: Киноа, свежа морска алга, аспарагус, морков, печени ореви, надворешно авокадо (6 парчиња)
370 ден.
Алергени: ореви, сусам
Quinoa California Roll: Киноа, сурими, авокадо, краставица, мајонез, икра од летечка риба, надворешно лист од морски алги (Nori) (8 парчиња)
490 ден.
Alaska Roll: Авокадо, алјаска ракчиња, надворешно авокадо (8 парчиња)
510 ден.
Sesame Maki Roll: Ракчиња, авокадо, краставица, мајонез, марула, надворешно сусам (8 парчиња)
490 ден.
Алергени: сусам
Mango Roll: Лосос, авокадо крем сирење/ надворешно икри од летечка риба и манго (8 парчиња)
510 ден.
Алергени: сусам
Manhattan Roll: Туна, лосос, лаврак, авокадо, краставица, мајонез, марула/ надворешно икри од летечка риба (5 парчиња)
510 ден.
Алергени: сусам
Вегетаријански оброк
Органски соја зрна (обични или зачинети)
220 ден.
Алергени: соја
Веге Спринг ролс (2 парчиња)
250 ден.
Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
Подпечени кнедли со зеленчук (4 парчиња)
250 ден.
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги
Темпура зеленчук
410 ден.
Тиквички, морков, крцкава боранија модар патлиџан, бејби пченка Алергени: јајца, глутен, соја сос
Салата од зачинета зелка
250 ден.
Алергени: сусам
Киноа салата со органски соја зрна
320 ден.
Алергени: соја
SushiCo вакаме салата
320 ден.
Алергени: сусам
Салата со тофу
350 ден.
Алергени: соја
Запржен мешан зелечук
340 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги
Запржен мешан зачинет зелечук
340 ден.
Органски соја зрна и аспарагус
470 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги
Запржен аспарагус
550 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги
Брокула со сос од лук
370 ден.
Алергени: сос од остриги
Нудлс
260 ден.
Алергени: глутен, јајца, соја сос
Нудлс со зеленчук
370 ден.
Алергени: глутен, јајца, соја сос
Таи нудлс со зеленчук
410 ден.
Алергени: кикирики, соја сос
Ориз на пареа 150 гр.
100 ден.
Ориз на пареа 300 гр.
200 ден.
Ориз со зеленчук
310 ден.
Таи ориз со ананас
420 ден.
Алергени: индиски ореви
Kappa Roll (6 парчиња)
200 ден.
Краставица
Avocado Takuan Roll (6 парчиња)
310 ден.
Авокадо и јапонска репка
Tofu Takuan Roll (6 парчиња)
340 ден.
Јапонска репка и тофу Алергени: соја
Veggie Roll (8 парчиња)
460 ден.
Авокадо, морков, краставица, аспарагус, марула, надворешно сусам Алергени: сусам
Quinoa Avocado Roll (6 парчиња)
370 ден.
Киноа, свежа морска алга, аспарагус, морков, печени ореви, надворешно авокадо Алергени: ореви, сусам
Vegetarian Set Menu (16 парчиња)
770 ден.
Veggie Roll 8, Avocado Roll 3, Tacuan Roll 3, Tamago Nigiri 2, Goma Wakame Алергени: јајца, сусам
Бенто веге мени
590 ден.
Органска соја, запржен зеленчук, ориз со зеленчук, Kappa Roll 3, Avocado Roll 3 Алергени: соја, сусам, сос од остриги
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.
Нигири мени
Tamago - Омлет
80 ден.
Saba - Скуша
100 ден.
Maguro - Туна
120 ден.
Suzuki - Лаврак
120 ден.
Sake - Лосос
120 ден.
Sake Avocado - Лосос и Авокадо
160 ден.
Ebi - Ракчиња
120 ден.
Alaska Snow Crab - Аљаска ракчиња
120 ден.
Unagi - Јагула
180 ден.
Ebi Tempura - Темпура ракчиња
160 ден.
Ikura - Икри од лосос
200 ден.
Nigiri Mix (7 парчиња)
730 ден.
Nigiri Mix (9 парчиња)
940 ден.
Nigiri Mix (11 парчиња)
1,150 ден.
Гарнир Sushico вакаме салата
120 ден.
Гарнир Мисо супа
120 ден.
Гарнир органски соја зрнца
120 ден.
Гарнир ориз на пареа
120 ден.
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.
Донбури
Донбури лосос
450 ден.
Алергени: сусам
Донбури патка
390 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги
Донбури јагула
580 ден.
Алергени: соја сос, сусам
Сашими сет
Sake
660 ден.
Лосос (12 парчиња)
Maguro
660 ден.
Туна (12 парчиња)
Sashimi Mix
690 ден.
(12 парчиња)
Sake & Maguro
660 ден.
Лосос и Туна (12 парчиња)
Deluxe Set
770 ден.
(13 парчиња)
Гарнир Sushico вакаме салата
120 ден.
Алергени: сусам
Гарнир органски соја зрнца
120 ден.
Гарнир Мисо супа
120 ден.
Алергени: соја, сезонско морско
Гарнир ориз на пареа
120 ден.
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.
Дим Сам
Спринг ролс (2 парчиња)
270 ден.
Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
Веге Спринг ролс (2 парчиња)
250 ден.
Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
Крцкав Вонтон (4 парчиња)
260 ден.
Алергени: глутен, јајца, соја сос
Телешки кнедли на пареа (5 парчиња)
280 ден.
Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
Потпечени кледли со зеленчук (4 парчиња)
250 ден.
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги
Потпечени кнедли со телешко (4 парчиња)
270 ден.
Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги
Потпечени кнедли со ракчиња (4 парчиња)
300 ден.
Алергени: јајца, ракчиња, глутен, соја сос, сос од остриги
Бун со патка (2 парчиња)
360 ден.
Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, сусам
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.
Бенто мени
Бенто мени 1: Спринг ролс
630 ден.
Спринг ролс (1 парче), телешко со зеленчук, ориз со зеленчук, салата со зачинета зелка, безалкохолен пијалок
Бенто мени 2: Крцкав Вонтон
590 ден.
Крцкав Вонтон (2 парчиња), крцкаво пилешко со сос од ѓумбир, нудли со зеленчук, салата од зачинета зелка, безалкохолен пијалок
Бенто мени 3: Јагула во теријаки сос
1,070 ден.
Јагула во теријаки сос, Sashimi mix (1 парче), Canadioan roll (3 парчиња), Rainbow roll (3 парчиња), SushiCo wakame салата, безалкохолен пијалок
Бенто мени 4: Пилешки топчиња
810 ден.
Пилешки топчиња (4 парчиња), нудли со зелнчук, Ebi Ten Roll (5 парчиња), Sake Ten Roll (3 парчиња), безалкохолен пијалок
Бенто мени 5: Roll Mix
910 ден.
California Roll (6 парчиња), Philadelphia Roll (6 парчиња), Kappa Roll (6 парчиња), SushiCo wakame салата, безалкохолен пијалок
Бенто мени 6: Слатко кисело пилешко
600 ден.
Крцкав Вонтон (2 парчиња), слатко-кисело пилешко, ориз со зеленчук, органска соја, edamame, безалкохолен пијалок
Бенто мени за деца
450 ден.
Крцкав Вонтон (2 парчиња), пилешки топчиња (6 парчиња), нудли со зеленчук, пржена банана (2 парчиња), овошен сок
Бенто мени Веге
590 ден.
Органска соја, запржен зеленчук, ориз со зеленчук, Kappa Roll (3 парчиња), Avocado Roll (3 парчиња), безалкохолен пијалок
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.
Морска храна и Патка
Лосос на пареа
720 ден.
Лосос
Крцкав лаврак со ѓумбир
660 ден.
Алергени: риба, глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
Лосос на скара со теријаки сос
720 ден.
Алергени: соја сос, риба
Слатки и кисели ракчиња
710 ден.
Алергени: глутен, јајца, ракчиња
Ракчиња со индиски ореви и аспарагус
650 ден.
Алергени: ракчиња, индиски ореви, соја сос, сос од остриги
Сушико Лаврак на пареа
670 ден.
Алергени: соја сос, риба
Бун со патка (2 парчиња)
360 ден.
Алергени: соја сос, глутен, сусам, сос од остриги
Донбури патка
390 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги
Крцкава патка (четвртина)
720 ден.
Алергени: соја сос, глутен, сос од остриги
Крцкава патка (половина)
1,270 ден.
Алергени: соја сос, глутен, сос од остриги
Сет мени
Hot Nigiri Plate (4 парчиња)
450 ден.
Лосос, Скуша, Туна, Лаврак
ABC Sushi Moriawase (15 парчиња) + Edamame
730 ден.
Kappa Roll 6, Kani Roll 6, California Roll 3 Алергени: соја
Vegeterian Set Menu (16 парчиња)
770 ден.
Veggie Roll 8, Avocado Roll 3, Takuan Roll 3, Tamago Nigiri 2, Goma Wakame Алергени: сусам, јајца
California Dream (16 парчиња)
920 ден.
California Roll 4, Spicy California Roll 4, Sesame California Roll 4, Black Sesame California Roll 4 Алергени: сусам
Sushi Queen (11 парчиња) + Edamame
1,200 ден.
Sake Roll 3, Kani Roll 3, Maguro 1, Ebi 1, Sake 1, Suzuki 1, Kani 1 Алергени: соја
Salmon Dream (16 парчиња)
1,300 ден.
Philadephia Roll 4, Spicy Philadelphia Roll 4, Tobiko Philadelphia 4, Black Sesame Philadelphia 4 Алергени: сусам, млеко
Sushi King (15 парчиња)
1,370 ден.
Sake Roll 3, Kani Roll 3, California Roll 3, Maguro 1, Suzuki 1, Sake 1, Ebi 1, Kani 1, Saba 1 Алергени: јајца, соја
Sashimi Moriawase (12 парчиња)
1,200 ден.
Sake 3, Maguro 3, Suzuki 3, Saba 3
Salmon Lovers (20 парчиња)
1,400 ден.
San Diego Roll 6, Philadelphia Roll 6, Sake Roll 6, Sake Nigiri 2 Алергени: сусам, млеко
Hot Sushi Plate (19 парчиња)
1,350 ден.
Philly Roll 8, Baby Calamari Roll 5, Sake Ten Roll 6 Алергени: сусам, млеко, јајца
Sushi Prince 1 (25 парчиња)
1,850 ден.
California Roll 3, Spicy California Roll 3, Sake Roll 3, Kappa Roll 3, Crunchy Roll 5, Sake Nigiri 2, Suzuki Nigiri 2, Kani Nigiri 2, Ebi Nigiri 2, S. Wakame Salad Алергени: сусам, јајца
Sushi Prince 2 (24 парчиња)
1,820 ден.
Sesame Maki Roll 6, Manhattan Roll 5, Spicy California Roll 3, Sake Roll 3, Kani Roll 3, Maguro Nigiri 2, Sake Avocado Nigiri 2 Алергени: сусам
39 Парчиња суши
2,100 ден.
California Roll 6, Sesame Maki Roll 6, Canadian Roll 6, Kappa Roll 6, Sake Roll 6, Tamago Nigiri 3, Suzuki Nigiri 3, Kani Nigiri 3
60 Парчиња суши
2,750 ден.
Kani Roll 6, Sake Roll 6, Maguro Roll 6, Kappa Roll 6, California Roll 6, Canadian Roll 6, Rainbow Roll 6, Crunchy Roll 4, Tokyo Sandwich 4, Spicy Maguro Avocado Roll 6, Tamago Nigiri 2, Sake Nigiri 2
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.
Месо
Пилешко со зеленчук
470 ден.
Алергени: соја, сос од остриги
Крцкаво пилешко со кари
470 ден.
Алергени: глутен, јајца
Пилешко со бадеми
510 ден.
Алергени: глутен, јајца, соја сос, сос од остриги, бадеми
Слатко и кисело пилешко
470 ден.
Алергени: глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
Манџуријан пилешко
470 ден.
Алергени: кикиритки, глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
Зачинето пилешко
490 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги
Ми Шу пилешко со палачинки
510 ден.
Алергени: глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
SushiCo пилешко (Сервирано со палачинки и ајсберг)
530 ден.
Алергени: глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
Крцкаво пилешко со сос од ѓумбир
470 ден.
Алергени: глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
Генерал Цо пилешко
470 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги, сусам
Таи пилешко со индиски ореви
510 ден.
Алергени: индиски ореви, соја сос, сос од остриги
Таи пилешко со зелено кари (Сервирано со ориз на пареа)
520 ден.
Пилешко со кари (Сервирано со ориз)
510 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги
Слатко и кисело свинско
510 ден.
Алергени: јајца, глутен
Свинско со барбикју сос
510 ден.
Алергени: соја сос, синап
Свинско со црн соја сос
510 ден.
Алергени: соја сос, глутен
Свинско со праз и чили сос
510 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги, глутен
Телешко со зелена пиперка
660 ден.
Алергени: соја сос, глутен
Телешко со зеленчук
660 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги
Слатко и кисело телешко
660 ден.
Алергени: јајца, глутен
Телешко со тенко сечкани пиперки
660 ден.
Алергени: соја сос, глутен
Крцкаво телешко со лимон
670 ден.
Алергени: соја сос, глутен, сусам
Телешко со кинески печурки
670 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги, глутен
Телешко со аспарагус
670 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги, глутен
Телешко со црн лук
690 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги, глутен
Телешко со крцкав модар патлиџан
670 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги
Таи бифтек со чили и босилек
690 ден.
Алергени: соја сос, сос од остриги
Бифтек со црн соја сос
690 ден.
Алергени: соја сос, глутен
Зу бифтек со удон нудлс
690 ден.
Алергени: соја сос, глутен
Телешко со бамбус
690 ден.
Алергени: соја сос, глутен
Десерти
Пржен сладолед - Ванила
220 ден.
Алергени: млеко, глутен јајца, ореви, сусам
Пржен сладолед - Чоколадо
220 ден.
Алергени: млеко, глутен јајца, ореви, сусам
Карамелизирани ореви
220 ден.
Алергени: ореви
Пржена банана
220 ден.
Алергени: глутен, јајца, ореви, сусам
Пржен ананас со цимет
220 ден.
Алергени: млеко, глутен јајца, ореви
Сладок Суши ролс (по избор со овошје или сладолед)
390 ден.
Алергени: млеко, глутен, ореви, соја
Сладолед со свежо овошје
150 ден.
Алергени: млеко, ореви, бадеми
Пржен сладолед со крцкави бадеми
240 ден.
Алергени: млеко, ореви, бадеми, сусам, глутен, јајца
Пијалоци
Domaines Ott BLANC DE BLANC (0.75l)
4,000 ден.
Француско бело вино
Chablis Domaine WILLIAM FEVRE (0.75l) ?
2,350 ден.
Француско бело вино
Gavi LA SCOLCA (0.75)
2,700 ден.
Италијанско бело вино
Sauvignon Blanc - Special Selection (0.75l)
1,000 ден.
Тиквеш бело вино
Temjanika - Special Selection (0.75)
1,000 ден.
Тиквеш бело вино
Muscat Ottonel - Special Selection (0.75l)
1,000 ден.
Тиквеш бело вино
Grenache Blanc - Special Selection (0.75l)
1,000 ден.
Тиквеш бело вино
Aleksandria (0.75l)
1,100 ден.
Тиквеш бело вино
Chardonnay - Special Selection (0.75l)
1,000 ден.
Тиквеш бело вино
Chardonnay (0.75l)
3,000 ден.
Тиквеш бело вино
Bela Voda Terroir (0.75l)
3,000 ден.
Тиквеш бело вино
Barovo Terroir (0.75l)
3,000 ден.
Тиквеш бело вино
Sauvignon Blanc (0.75l)
1,000 ден.
Езимит бело вино
Viognier (0.75l)
1,000 ден.
Езимит бело вино
Pinot Grigio (0.75l)
1,600 ден.
Камник бело вино
Sauvignon Blanc (0.75l)
1,400 ден.
Камник бело вино
Fumé Blanc (0.75l)
1,600 ден.
Камник бело вино
Temjanika (0.75l)
1,500 ден.
Камник бело вино
Temjanika Gold (0.75l)
2,500 ден.
Камник бело вино
Chardonnay (0.75l)
1,500 ден.
Камник бело вино
Moët & Chandon Brut (0.75l)
7,000 ден.
Шампањ
Moët & Chandon ICE (0.75l)
8,500 ден.
Шампањ
Moët & Chandon Rosé (0.75l)
8,500 ден.
Шампањ
Moët & Chandon Dom Pérignon (0.75l)
18,000 ден.
Шампањ
Cristal LOUIS RODERER (0.75l)
27,000 ден.
Шампањ
Prosecco Bianco FANTINEL (0.75l)
1,500 ден.
Пенливи вина
Prosecco Bianco FANTINEL (Magnum-1.5l)
3,300 ден.
Пенливи вина
Prosecco Rose FANTINEL (0.75l)
1,600 ден.
Пенливи вина
Prosecco Rose FANTINEL (Magnum-1.5l)
3,400 ден.
Пенливи вина
Domaines Ott ROSE (0.75l)
4,900 ден.
Француско розе вино
By Ott ROSE (0.75l)
2,200 ден.
Француско розе вино
Aleksandria (0.75l)
1,100 ден.
Тиквеш розе вино
Rose (0.75l)
1,000 ден.
Езимит розе вино
Rose (0.75l)
1,500 ден.
Камник розе вино
Euphoria KAMNIK (Late Harvest) (0.25l)
2,200 ден.
Десертно вино
Pinot Noir LOUIS LATOUR (0.75l)
1,750 ден.
Француско црвено вино
Domaines Ott ROUGE (0.75l)
5,500 ден.
Француско црвено вино
Pinot Noir (0.75l)
3,000 ден.
Тиквеш црвено вино
T’ga za Jug (0.75l)
600 ден.
Тиквеш црвено вино
Vranec Special Selection (0.75l)
1,000 ден.
Тиквеш црвено вино
Merlot Special Selection (0.75l)
1,000 ден.
Тиквеш црвено вино