НОВО! Grouper.mk - Online Restaurants & Bars

Нарачајте ја онлајн вашата храна и пијалок брзо и лесно со бесплатна достава или директно преземање од локалот.

На понуда се мениата на следните ресторани..

Сите ресторани

Transilvanisko Trdlo
Бесплатна достава (над 300 ден.)
MINIBAR
Бесплатна достава во Скопје (над 1500 ден.)
Martini Caffe
Достава (70 ден.)
Trend London
Бесплатна достава (над 300 ден.)
Кафана Шпајз
Бесплатна достава (над 1,000 ден.)
Ресторан Four
Бесплатна достава (над 1,000 ден.)
Гостилница Дукат
Бесплатна достава (над 1,000 ден.)
Гостилница Налеј
Бесплатна достава во Аеродром
Crispy - Chimney Cakes & Coffee
Бесплатна достава (над 399 ден.)
Irish Pub St. Patrick
Sugar Cube
Достава (70 ден.)
BackYard Lounge Bar and Kids Area
Бесплатна достава (над 1,000 ден.)
Ресторан Маџо
Бесплатна достава во Центар
Ресторан Дион
Бесплатна достава (над 300 ден.)
Pizza 5
Достава (50 ден.)
Pizza Truck
Достава (70 ден.)
Drama Pizza
Бесплатна достава над 300 ден.
Јес Паста
Достава (100 ден.)
Proper Pizza
Бесплатна достава (над 399 ден.)
Brisket Sandwich Bar
Достава (70 ден.)
Gustoso
Достава во Скопје (100 ден.)
Rumis Home Cuisine
Noodles to go
Гранклуб
Достава (70 ден.)
GET Caffe & Lounge Bar
Бесплатна достава (над 500 ден.)
Opera Garden
Бесплатна достава (над 500 ден.)
Brick Eat
Бесплатна достава (над 500 ден.)
Sushico
Бесплатна достава (над 1,000 ден.)
Star Ocean (Sвезден Океан)
Достава (70 ден.)
  • Експрес достава на храна и пијалоци
  • Бесконтактна достава
  • Важи за Скопје