Grouper.mk - ГИФТ Картички

Со Grouper Гифт картичката подарувате избор на вашите пријатели да одберат најразлични производи од Grouper.mk, зделки, патувања и храна со достава на Grouper.mk и да си најдат нешто по свој вкус.

Безброј можности и комбинации на располагање за нашите корисници.

*(Средствата имаат важност од една година, од моментот на активација на гифт картичката)