НОВО! Grouper.mk - Online Restaurants & Bars

Нарачајте ја онлајн вашата храна и пијалок брзо и лесно со бесплатна достава или директно преземање од локалот.

На понуда се мениата на следните ресторани..

Плоштад Македонија
Trend London
Бесплатна достава (над 300 ден.)
ул. Лермонтова бр. 19
Sвезден Океан
Достава (70 ден.)
ул. Битпазарска бр.60 (Стара Чаршија)
Proper Pizza
Бесплатна Достава (над 399 ден.)
ул. Ѓорѓи Пешков бр. 10
Кафана Шпајз
Бесплатна Достава (над 1,000 ден.)
ул. “Димитрие Чуповски” (позади ЈБТ)
BackYard Lounge Bar
Бесплатна достава (над 1,000 ден.)
Ленинова 29, 1000 Скопје
Sushico
Бесплатна достава (над 1,000 ден.)
Кеј 13 Ноември бб, 1000 Скопје
Ресторан Дион
Бесплатна достава (над 300 ден.)
Теодосиј Гологанов 79
Дукат
Бесплатна достава (над 1,000 ден.)
Ленинова 29, 1000 Скопје
Minibar
Бесплатна достава (над 1,500 ден.)
23 Октомври, Аеродром
Христо Татарчев 69, К. Вода
Get Cafe
Бесплатна достава (над 500 ден.)
Бул. Партизански Одреди 64б
Crispy
Бесплатна достава (над 399 ден.)
Бул. Јане Сандански бр. 118
Гостилница Налеј
Бесплатна достава - (над 500 ден.)
Бул. Партизански одреди бр. 80/лок 21
Трансилванско Трдло
Бесплатна достава - (над 300 ден.)
Достава се врши од 14 до 22 ч. во рок од 1 час
Brick Eat
Бесплатна достава - (над 500 ден.)
Достава се врши од 14 до 22 ч. во рок од 1 час
Ресторан Four
Бесплатна достава - (над 1,000 ден.)
Достава се врши од 10 до 20 ч. во рок од 1 час
Brisket Sandwich Bar
Достава - (над 70 ден.)
  • Експрес достава на храна и пијалоци
  • Бесконтактна достава
  • Важи за Скопје