BackYard Lounge Bar and Kids Area
Ул. Димитрие Чуповски (позади Јосип Броз Тито)
Достава се врши од 10 до 22 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 400 ден.
Бесплатна достава за нарачки над 1000 ден.
Работно време за подигнување: од 10 до 22 ч.
Клик за мени
#ХранаДоДома

2 ја следат оваа компанија