Ресторан Дион
Достава се врши од 09 до 23:00 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 300 ден.
Доплата од 99 ден. за нарачки под 300 ден.
Работно време за подигнување: од 09 до 23:00 часот
Клик за мени

62 ја следат оваа компанија