Ресторан Парис

  • нед. - чет. од 10:00 - 00:00, пет. и саб. од 10:00 - 01:00

  • paris.ketering@gmail.com

  • ул. Рузвелтова 34 а

(1)
(1)
(1)
(1)

Прикажани 4 зделки

Распродадено
Распродадено
Распродадено
Распродадено