Број на играчи: 20486

Повлечи ја рачката на машината за подароци и освој подарок

ЕДНО СРЕЌНО ВРТЕЊЕ ЗА СЕКОЈ НАШ КОРИСНИК + СО СЕКОЈ КУПЕН GROUPER КУПОН ДОБИВАШ ДОПОЛНИТЕЛНО ВРТЕЊЕ. КУПОН КУПЕН СО MASTERCARD ТИ НОСИ 2 ЕКСТРА ВРТЕЊА!
СЕКОЕ ВРТЕЊЕ Е ПОДАРОК: ПАТУВАЊЕ, ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР ОД НЕПТУН, ИСКУСТВА, БРЕНДИРАНИ ПРОИЗВОДИ И НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ.