Број на играчи: 5431

ЕДНО СРЕЌНО ВРТЕЊЕ ЗА СЕКОЈ НАШ КОРИСНИК + СО СЕКОЈ КУПЕН GROUPER КУПОН ДОБИВАШ ДОПОЛНИТЕЛНО ВРТЕЊЕ. СЕКОЕ ВРТЕЊЕ Е ПОДАРОК: ДИГИТАЛНА ЧЕСТИТКА, БРЕНДИРАН ПОДАРОК, ПРОМО КОД ИЛИ ПАТУВАЊЕ