Mastercard e спонзор и поддржувач на кампањата Дестинација Македонија како и на кампањата "Денови на штедење", па за таа цел на сите Mastercard корисници им овозможува дополнителен бонус при купување на зделки од кампањата!

Секој корисник кој купува зделки од Дестинација Македонија и од зделките "Денови на штедење" со Mastercard картичка, има можност да го добие купонот по специјална Мastercard цена, а заштедата (разликата) ќе му биде префрлена во Grouper торбичка на неговиот профил.
*Доколку средствата од купонот преку кој сте добиле бонус се рефундираат, бонусот ќе биде повлечен од Вашата торбичка