Grouper & Mastercard акција на подароци!
Купувај било кои зделки со твојата Mastercard картичка и освој брендиран подарок!
Акцијата важи за Outdoor зделки, како и за сите останати зделки на Grouper.
Акцијата трае до истрошувањето на залихите.

  •    - Подарок маичка - за трансакција во вредност од 1.500 - 3.000 ден. (количина 85)
  •    - Подарок шише за вода - за трансакција во вредност од 3.001 - 6.000 ден. (количина 55)
  •    - Подарок ранец - за трансакција од 6.001 ден. (количина 40)


Подароците се подигнуваат од просториите на Grouper (ул. Лермонтова 3/6) од 13.05.2019.