Гурмански Натпревар со Mastercard!
Стани нашиот VIP Mastercard Гурман и освој вреден подарок!

Натпреварувај се и освој патување!

Како да учествуваш? Купувај што повеќе зделки за храна од #СкопјеГурман со твојата Mastercard картичка, посети што повеќе ресторани и рангирај се во првите 10!

Како да освоиш? Првите 10 гурмани рангирани по најголем број на купени зделки ќе добијат еден од следниве 10 подароци:

  • 1 x Hotel International - 2 BB ноќи за двајца
  • 1 x St. George Ski & Holiday - 2 HB ноќи + СПА за двајца
  • 1 x Bansko SPA&Holidays Hotel - 2 HB ноќи + СПА за двајца
  • 1 x Hotel radika 5* - Маврово - 2 BB ноќи + СПА за двајца
  • 1 x Крусел - Дигитална кујнска вага ISKRA
  • 1 x Крусел - Миксер ISKRA
  • 1 x Крусел - Мини тостер ISKRA
  • 1 x Tehnopolis - Есцајг
  • 1 x Tehnopolis - Пегла MUHLER
  • 1 x Tehnopolis - Цеделка за цитрусно овошје MUHLER


Види го моменталниот ранг на ТОП 20 натпреварувачи "in real time"

Ранг Корисник Бр. на купони Бр. на зделки
1 misajle... 98 43
2 AlekBla... 156 42
3 i.mance... 55 40
4 Aleksan... 87 40
5 Mancevs... 122 39
6 alexand... 49 28
7 Artas 66 26
8 mirza.b... 42 18
9 IgorHr 45 18
10 bubeiva... 38 17
11 БојанПа... 20 13
12 natural... 38 12
13 DarkoJa... 37 10
14 ДаркоКо... 18 10
15 milkabo... 47 10
16 Perica 31 10
17 Martina... 13 9
18 IlijaNI... 12 8
19 Vladimi... 39 8
20 СандраМ... 11 7