ДОБРЕДОЈДЕ ВО НАГРАДНАТА ИГРА: ОДБЕРИ ОНЛАЈН! ШОПИНГ & ВРЕДНИ НАГРАДИ!

Како да учествуваш?

Секоја трансакција со Mastercard картичка во Grouper Shopping Mall ти влегува во извлекување за една од вредните награди.

Логирај се и купувај во Grouper Shopping Mall со Mastercard! Колку повеќе купуваш толку повеќе шанси имаш за добивка. Наградната игра трае од 13.11.2020 до 13.01.2021.

Играј за наградите:

  • Телефон Samsung Galaxy S20
  • Лаптоп ASUS
  • Прочистувач на воздух Blue Pure 221
  • Електричен тротинет Segway

Првите три награди се доделуваат по случаен избор во големото извлекување на 15.01.2021, а наградата електричен тротинет Segway ќе биде доделена на оној играч кој ќе има собрано најмногу поени односно највисок потрошен износ во Grouper Shopping Mall во периодот додека трае наградната игра, заклучно со 13.01.2021

Играј за наградите:

  • x1 Мобилен телефон Samsung Galaxy S20 доделен по случаен избор во извлекување
  • x1 Лаптоп Asus доделен по случаен избор во извлекување
  • x1 Прочистувач на возддух Blue Air 221 доделен по случаен избор во извлекување
  • x1 Електричен тротинет Ninebot KickScooter by Segway ES1 доделен на купувачот со најголем број на собрани поени (износ на купувања во Grouper Shopping Mall) заклучно со 13.01.2021

За да учествуваш во играта потребно е да се логираш.

971
Вкупно учесници во наградната игра

Табела на играчи со најмногу собрани поени. Првиот со најмногу поени заклучно со 13.01.2021 ќе освои електричен тротинет.

Топ 10 играчи за тротинет.

Корисник Поени
1. vasiles*****@gmail.com
16080 поени
2. Igor C.
9999 поени
3. Јулијана Л.
6550 поени
4. Irena A.
6440 поени
5. sn*****@yahoo.com
6282 поени
6. Kostadinka K.
5190 поени
7. Kiril G.
4800 поени
8. iva.ivan*****@gmail.com
3779 поени
9. Magdalena M.
3050 поени
10. Ana G.
2468 поени