VIDEO ASSISTANT

Во потрага сме по нов член на нашиот тим – Асистент за Видео!

Еве што треба да знаеш:

  • Познавање на video editing software
  • Познавање и ракување со фото опрема
  • Познавање на социјалните мрежи
  • Способност за брзо учење

Еве што ќе работиш:

  • Подготовка на различни типови на видеа наменети за социјалните мрежи и за поединечни маркетинг кампањи на Grouper
  • Асистенција при реализација на видеа
  • Фотографирање и едитирање на материјалот
  • Придонес во креативата за различни маркетинг кампањи

Еве како да аплицираш:

Испрати ни го твоето CV, мотивациско писмо и било што што сметаш дека ќе ни помогне за подобро претставување на твојата работа на raboti@grouper.mk
Subject на email пораката преку која аплицираш треба да биде: Video Assistant