Купувај со Mastercard и добиј Cashback назад во торбичка!

Во склоп на специјалната кампања за штедење со Grouper ја вративме добропознатата кешбек кампања за секoja трансакциja направена со Mastercard картичка. За зделки од категорија "Убавина и Релакс" добивате 10% cashback а за "Патувања" односно travel зделки добивате 5% назад во вашата Grouper торбичка.

Услови на користење:

Акцијата важи за сите зделки од категоријата Убавина и Релакс и Патувања, до крајот на годината односно до 31.12.2022. Акцијата се однесува само на трансакции направени со Mastercard картичка. Кешбекот кој ќе биде вратен во твојата Grouper торбичка може да се искористи за било кое идно купување на Grouper. Доколку се направи рефундација на трансакцијата преку која е добиен кешбекот, истиот ќе биде повлечен од вашата Grouper торбичка. 

*Поените стекнати од оваа кампања, имаат важност од една година.*