Дестинација Македонија 2019: Mastercard изненадување #3 - Специјален промо код со Mastercard!

Дестинација Македонија 2019: Mastercard изненадување #3 - Специјален промо код со Mastercard!

Во текот на кампањата "Дестинација Македонија"  подготвивме 3 акции-изненадувања во соработка со Mastercard, кои ќе бидат спроведени во последователни временски периоди

Од 4.11 - 10.11.2019 год. стартуваме со MASTERCARD ИЗНЕНАДУВАЊЕ #3:

Екстра попуст на зделките од Дестинација Македонија со купувања Mastercard картичка! Заштедата е поголема кога ги купувате зделките од Дестинација Македонија со Mastercard картичка! Секој корисник кој купува зделки од Дестинација Македонија со Mastercard картичка, има можност да го добие купонот по специјална Мastercard цена со користење на специјалниот промо код MKMASTER10. Со аплицирање на кодот при наплата добивате дополнителен попуст од 10% на сите зделки од кампањата Дестинација Македонија.