Со секое купување на Grouper.mk од 15.12.2016 до 20.01.2017 година со твојата Mastercard картичка учествуваш во извлекување за iPhone 7 и Samsung Galaxy S7!

Мобилни Апликации

Одлични зделки на само еден клик

Пребарувајте, купувајте и употребувајте Grouper купони директно од Вашиот смарт уред.

Инсталирајте ја мобилната апликација веднаш!

Скенирајте го бар кодот и симнете ја апликација.

QR APP
Апликацијата може да ја симнете и директно од Play Store или App Store тука:

Android APP iPhone APP