Како да купам?

Брзо, лесно, едноставно и безбедно купување. Ако сакате прво да видите како некој друг го прави тоа еве како за 1 минута се купува Grouper купон.

Опција: Плаќање со Платежна картичка

 

Опција: Плаќање со Уплатница

1. Уплатете ја сумата која сакате да ви биде додадена на Вашиот Grouper профил.
Информациите за попoлнување на уплатницата се прикажани на сликата погоре.

2. Испратете ни email на [email protected] со следните информации:

  • - име на уплатувачот
  • - корисничко име на Вашиот Grouper профил
  • - сумата која сте ја уплатиле
  • - датум на уплата
  • - скенирана или сликана со фотоапарат уплатницата доколку сакате парите да ви бидат префрлени пред истите да стигнат кај нас на сметка
Grouper.mk Уплатница

 

3. По примање на средствата на нашата сметка парите ќе ви бидат префрлени во Вашата торбичка и ќе можете да ги искористите за било која наредна зделка.

Напомена: Уплатените пари не стигинуваат веднаш на нашата сметка. Доколку уплатите наутро парите ќе стигнат после 15:00 часот. Доколку многу ви се брза за зделката, ќе треба да наведете 1 во НАЧИН на уплатницата (банката зема провизија за ваков тип на уплати со НАЧИН1) или пак да ја пратите скенирана/сликана уплатницата.

По добивањето на средствата во вашата торбичка во "Биланс" ќе ја видите сумата која сте ја уплатиле. За да ја купите зделката кликнете на КУПИ и во ТИП НА ПЛАЌАЊЕ одберете ТОРБИЧКА. Купоните ќе ги добиете на вашиот профил во Мој Grouper -> Мои Купони.

Средствата кои ќе ви се додадат во вашата торбичка се со важност од една година!