Дополнителна заштеда со Mastercard бонус!

Ви подготвивме пролетно изненадувањe во соработка со Mastercard!

Купи производ од Grouper Shopping Mall со Mastercard и добиј 5% бонус!

Акцијата важи од 03.04 до 05.04.2020 год. 

Купи со Mastercard и добиj бонус! Заштедата е поголема кога ги купувате производите од Shopping Mall со Mastercard картичка! Секој корисник кој купува производи од Shopping Mall со Mastercard картичка, има можност да добие 5% бонус, од продажната цена на производот, а заштедата (разликата) ќе му биде префрлена во Grouper торбичката на неговиот профил.

*Вредноста на бонусот е 5% од продажната цена на производот

*Доколку средствата преку кој сте добиле бонус се рефундираат, бонусот ќе биде повлечен од Вашата торбичка