Смарт празници со Grouper & Mastercard! Вклучи се и ОСВОЈ iPhone 7 и Samsung Galaxy S7!

Со секое купување на Grouper.mk од 15.12.2016 до 20.01.2017 година со твојата Mastercard картичка учествуваш во извлекување за iPhone 7 и Samsung Galaxy S7!

Правила на наградна игра

_________________________________________________________________

ОБЈАВА НА ДОБИТНИЦИ [23.01.2017]

Извлекувањето на наградите се оддржа на 23.01.2017 во живо на Facebook страната на Grouper. Добитниците беа извлечени по случаен избор кој беше софтверски реализиран.

ДОБИТНИЦИТЕ СЕ:

Добитник на iPhone 7

  • Соња Атанасова
  • корисничко име: SonjaAtanasova

 

Добитник на Samsung Galaxy S7

  • Мите Гечески
  • корисничко име: mitegecheski